Neodoljive šare prirodnog drveta u sasvim novoj ulozi - na zidovima neobičnog predsoblja i dnevne sobe prvo su što će vas dočekati u ovom kijevskom apartmanu.

Stan se prostire na zavidnih 130 kvadrata tako da se sa prostorom nije kuburilo, ali je dizajner Sergej Makno ipak imao nezavidan zadatak: da pomiri ukus mladih supružnika. Naime, supruga je insistirala na klasici, dok se domaćin zalagao za savremeni dizajn pa je trebalo pronaći savršeni kompromis.

Više: Mladalački moderan stan za sve one koji vole opušten život

Materijali koji su s lakoćom razrešili ovaj konflikt su mermer - pre svega primenjen u kupatilu i toaletu, i drvo - čije prelepe panele vidimo u dnevnoj sobi i predsoblju. 

Više: 7 kuhinja najmodernijeg dizajna za domaćicu 21. veka

Klasiku ćete takođe zapaziti na starinskim komodama obojenim u crni lak, kao i na večitom dezenu "riblja kost" u kojem je izrađen parket.

Više: 10 odličnih predloga za modernu spavaću sobu

Međutim, sofe i tavanice su ostale obeležene snažnim modernističkim stilom pa je rezultat nezaboravan i originalan stan. Pogledajte ovo zanimljivo rešenje u galeriji slika i odlučite  - da li neko od ovih rešenja uklapa i u vaš projekat!

Izvor: Lisa / Moj stan

LepaiSrecna Neodoljiv spoj klasičnih boja u novim nijansama i dezenima čine ovaj stan istovremeno i savremenim i ne previše revolucionarnim. Prava mera je otkrivena!