Eksplozija savršeno odabranih boja koje podižu raspoloženje, ali nisu nametljive i pretenciozne odlika su savršenih modela italijanskog proizvođača nameštaja "Skavolini" koji će svim kuvarima i kuvaricama olakšati i ulepšati posao.

Tirkiznoplava, bordocrvena ili kombinacija više boja vrhunac su u modernom dizajnu za 21. vek, a njihova najjača tačka je savršeno uklapanje sa materijalima koji su inače rezervisani za uređenje dnevnog boravka. To je sasvim razumljivo, budući da savremeni stanovi najčešće imaju čitavu "dnevnu zonu" pretočenu u jedan prostor. Akcenat je na modernim policama za odlaganje namirnica i posuđa koje više podsećaju na police iz dnevnog boravka.

Ovde možete pogledati i kako da najbolje uklopite materijale u kuhinji i dnevnoj sobi.

"Skavolini" će vas ohrabriti dai vi kombinujete naizgled nespojivo: jarkocrvene široke pruge na visećim elementima kuhinje, sa prljavoružičastom prugom na donjim delovima, ili još prijatniju kombinaciju pastelnoplave i zelene...

Ovde pogledajte 6 najlepših rustičnih kuhinja.

Aktraktivna boja i mermer čini ih neodoljivim, a veoma su praktične i imaju velike površine koje garantuju domaćicama dovoljno prostora za primeru najukusnijih specijaliteta.

Pogledajte galeriju slika i izaberite omiljeni dizajn i boju.

LepaiSrecna Izgleda da dizajneri enterijera obožavaju da eksperimentišu sa bojama u kuhinji, a i nama se to dopada jer će uz ovakav enterijer svakome biti lako da kuva i uživa u tome!