Malo je domova koji danas pružaju dovoljnu kvadraturu za prostoriju namenjenu isključivo obedovanju! 

Zato moderna trpezarija mora da bude odabrana tako da se savršeno uklapa i uz nameštaj u dnevnom boravku ali i povezana s kuhinjom, a ako izlazi na prostranu terasu računajte i na to da će se često stolice iznositi i napolje da dopune baštensku garnituru...

Više: Koliko prostora treba da se gosti udobno smeste za trpezarijskim stolom

Zato su sve češće u upotrebi lake stolice od plastike ili metala obrađenog tako da izdrže i spoljašnje vremenske uslove, a primena istih materijala za stolove i stolice više uopšte nije obavezna.

Više: Trpezarijski sto koji postaje nevidljiv

U galeriji slika koju vam nudimo obratite pažnju na detalje koji čine ove trpezarije zaista jedinstvenim - tako kombinacija neobičnog foto-tapeta i atraktivnog lustera čini krajnje jednostavnju belu trpezariju vrlo neobičnom, jedinstveni niz zelenih aranžmana daje život trpezariji od belog laka i metala, a masivna trpezarija u prirodnoj boji drveta dolazi do izražaja na pozadini od bele police u kojoj je jedna niša odvojena za beli šporet sa rernom! Uživajte i slobodno kopirajte ideje!

Više: Trpezarija po feng šuiju

Izvor: Lisa / Moj stan

LepaiSrecna Od minimalističkih stanova za ljubitelje urbanog šika, do tople rustike koja u 21. veku donosi neobične kombinacije, u ovoj galeriji sigurno ćete naći baš vašu, najlepšu trpezariju!