Pevač Željko Joksimović održao je 25. juna 2018. godine u Beogradu jubilarni koncert, ali pažnju javnosti ukrala je njegova suruga Jovana Joksimović, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: VODITELJKA ŠOKIRALA CELU SRBIJU! NIKADA NISTE VIDELI JOVANU JOKSIMOVIĆ U OVAKVOJ ODEĆI: umesto elegantne haljine Jovana je obukla... (FOTO)

Voditeljka je poznata kao dama koja se vešto snalazi u svetu mode, a za ovu priliku obukla je crveni šorts i crnu bluzu sa zvonastim rukavima. Uz ovu kombinaciju, voditeljka je nosila sandale i jednostavan nakit, a ova kombinacija pokazuje koliko se Jovana trudi da bude u kondiciji i sačuva savršenu figuru.

Ne sumnamo da je Jovana najveća podrška svom suprugu i pevači Željku Joksimoviću, pa je par dana pred koncertuzela slobodne dane i nsimo je gledali u jutarnjem programu. Oni važe za jedan od najskladnijih parova u Srbiji, a javnost je naročito bila oduševljena kada je videla jednu njihovu fotografiju sa venčanja Aleksandre i Filipa Živojinovića!

Jovana i Željko nisu znali da je neko fotografisao ovaj intimni trenutak - kliknite OVDE da pogledate sliku!

Foto: Damir Dervišagić

PageBreak

Dok su uživali na proslavi venčanja, Jovana i Željko su se opustili i poljubili, a neko je romantičan trenutak zabeležio fotografijom.

PROČITAJTE JOŠ: JOVANA JOKSIMOVIĆ UOPŠTE NIJE HLADNA NI UZDRŽANA: Željko Joksimović priznao kakva je njegova supruga zaista

Jovana je ovu sliku objavila na svom Instagramu i napisala: "Ljubav moja najveća!"

Izvor: Lepa & srećna