Brza i jednostavna promena izgleda je svakako promena frizure, ali mnoge žene se teško odluče da skrate dugu kosu! Međutim, kratka kosa je lakša za održavanje i svakog dana možete imati originalnu frizuru, a mi vam predstavljamo 10 najlepših kratkih frizura za proleće, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: NAJLEPŠE FRIZURE ZA PROLEĆE 2018. GODINE: evo kako će moderne žene oblikovati dugu kosu (FOTO)

Frizura koja modernim damama definitivno nikad neće dosaditi jeste paž! Bez obzira da li je u pitanju kosi paž, bob frizura, paž sa šiškama, paž nesrazmernih krajeva ili klasičan paž ispeglane kose, ova frizura definitivno je vodeća na listi trendova.

Ali, vratila se i stara moda, pa su dame s kratkim pažom isfeniranim ka unutra postale prava atrakcija. Ova frizura uopšte nije zahtevna, a možete imati savršeno sređenu kosu svakog dana, ali i za svečane prilike.

Ukoliko želite da napravite veliku promenu, nećete pogrešiti ako se ošišate sasvim kratko! Muška frizura  je apsolutni trend ovog proleća, ali frizeri upozoravaju da najbolje stoji damama sa uskim licem. 

Šnalice su takođe veliki HIT, pa jednostavno kratku kosu možete sa strane zakačiti šnalama i spremni ste za izlazak i svaku modnu kombinaciju.

Kliknite OVDE da pogledate slike najlepših kratkih frizura za proleće 2018!


Izvor: Lepa & srećna 

LepaiSrecna Da li ste razmišljali da skratite dugu kosu - predstavljamo vam 10 najlepših kratkih frizura za proleće 2018!