Ketrin Midlton i princ Vilijam razveselili su građane Koventrija svojom posetom. Vojvotkinja i vojvoda obišli su nekoliko gradskih znamenitosti, a zatim su se uputili na lokalni univerzitet gde su posetili organizaciju za mlade "Pozitivna mladost".

PROČITAJTE JOŠ: KOJA SE LEPŠE OBLAČI - KEJT MIDLTON ILI MEGAN MARKL: 3 glavne modne razlike između dve engleske princeze (FOTO)

Trudna vojvotkinja nije skidala osmeh s lica i svi su zaključili kako i u trećoj trudnoći naprosto blista. Lepa mama bila je odevena u ružičasti kaput modne kuće Malberi koji je prvi put nosila 2014. godine na službenom putovanju u New Yorku.

Neki su joj tada zamerili što je upravo taj kaput jarke boje odenula prilikom posete Nacionalnom memorijalnom centru otvorenom u spomen svim žrtvama terorističkog napada koji se dogodio 2001. godine.

PROČITAJTE JOŠ: KEJT MIDLTON ELEGANTNA I U SKROMNOJ HALJINI: evo koja pristupačna haljina trudne princeze oduševljava žene (FOTO)

Kritičari su smatrali kako to baš i nije primeren odabir s obzirom na priliku. Međutim, bio je to jedan od retkih gafova buduće engleske kraljice koja u svim prilikama poštuje dres kod i trudi se da bude odevena u skladu s događanjem ili mestom na koje dolazi, pa joj je taj mali propust odmah oprošten.

Nakon toga kaput je nosila samo još jednom, 2015. godine prilikom posete jednoj londonskoj organizaciji.

Izvor: Zadovoljna

KLIKNITE OVDE DA POGLEDATE SVE SLIKE VOJVOTKINJE KEJT U RUŽIČASTOM KAPUTU!

PageBreak

KLIKNITE OVDE DA POGLEDATE SVE SLIKE VOJVOTKINJE KEJT U RUŽIČASTOM KAPUTU!

PageBreak

KLIKNITE OVDE DA POGLEDATE SVE SLIKE VOJVOTKINJE KEJT U RUŽIČASTOM KAPUTU!