Melanija Tramp je prepoznatljiva po skupocenm i perfektno stilizovanom načinu oblačenja, ali njene dve nove haljine komentariše ceo svet, piše Lepa & srećna.

Melanija je za posetu jednoj osnovnoj školi u Pekingu izabrala Dolče i Gabana haljinu čija cena iznosi 3 975 dolara.

PROČITAJTE JOŠ: 3 NAJLEPŠA KAPUTA ZA JESEN NOSI MELANIJA TRAMP: evo kako da izgledate moderno kao Prva dama Amerike (FOTO)

Dugačka crna haljina je u duhu kineske tradicije i ima originalan floralni dezen, a sudeći po fotografijama Melanija je ovoga puta izbegla štikle, već je u ravnoj obući

Koliko je ova haljina privukla pažnje govori i činjenica da je Melanijina pojava u njoj komentarisana i u Dnevniku prvog programa RTS. Svetski modni kritičari ističu da će kineski dizajneri da se "postide" kada se uporede Melanijana haljina i crna i jednolična modna kombinacija Prve dame Kine.

Prva dama Amerike je učestvovala u školskim aktivnostima sa decom i zajedno sa suprugom predsednika Kine uživala u dečijiom predstavama, a kako svetski mediji javljaju probala je i kaligrafiju.

Kliknite OVDE da vidite drugu haljinu Melanije Tramp!

MELANIJA TRAMP OBUKLA HALJINE O KOJIMA SE PRIČA U DNEVNIKU RTS: evo kako je Prva dama Amerike pokazala da je najveća ikona stila (FOTO)
LepaiSrecna 

PageBreak

Međutim, haljina broj 2 je takođe mnoge ostavila bez teksta, jer Melaniji stoji kao salivena. Na večeru sa predsednikom Kine Melanija je obukla dugačku haljinu inspirisanu tradicionalnom kineskom odećom. Haljinu potpisuje Guči, a ona je odraz još jedne odlične Melanijine modne igre. Na rukavima se nalazi ružičasto krzno , a iako je dekolte zatvoren, haljina izgleda atraktivno zbog dubokog šlica sa strane. Cipele sa visokom štiklom su ovoj kombinaciji da li poseban modnui pečat.

PROČITAJTE JOŠ: NA INTERNETU SE PRIČA DA JE ONA LEPŠA OD MELANIJE TRAMP: evo kako izgleda atraktivna Prva dama Češke (FOTO)

Prva dama Amerike nastavlja turneju po Aziji, a mnogi jedva čekaju da vide kakva nam još modna iznenađenja sprema!

Sve slike haljina Melanije Tramp pogledajte u FOTO GALERIJI!

Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Melanija Tramp je u Kini obukla dve haljine o kojima priča ceo svet, a evo kako izgledaju i koliko koštaju!