Kaput je neophodan u ormanu svake žene tokom prelaznog perioda iz jeseni u zimu, a iznenadićete se kad vidite kakve kapute nosi Melanija Tramp, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: NA INTERNETU SE PRIČA DA JE ONA LEPŠA OD MELANIJE TRAMP: evo kako izgleda atraktivna Prva dama Češke (FOTO)

Prva dama Amerike je poznata kao svetska ikona stila, ali i po tome što kupuje najskuplju garderobu.  Melanija je trenutno na turneji po Aziji sa suprugom i predsednikom Amerike Donaldom Trampom, a za svaku priliku izabrala je autentičnu modnu kombinaciju.

Najviše pažnje Melanija je privukla u kaputu boje vina, izrazito naglašenog struka, sa elegantnom šal-kragnom. Posebnu čar ovom zanimljivom modelu daju atraktivni miš rukavi - hit sezone! Modni detalj koji pomera granice je šnir sa strane, a kombinacija sa plavim cipelama naglašava trend asimetrije i velikog kontrasta.

Drugi kaput Melanije Tramp pogledajte OVDE! 

3 NAJLEPŠA KAPUTA ZA JESEN NOSI MELANIJA TRAMP: evo kako da izgledate moderno kao Prva dama Amerike (FOTO)
LepaiSrecna 

PageBreak

Iako je kaput sa miš rukavima privukao najviše pažnje, kaput ukrašen cvetnim detaljima izazvao je oštre osude javnosti i modnih kritičara. Ovaj kaput više podseća na džemper s kaišem, a prišiveni cvetovi su za mnoge odraz neukusa. Kaput na krajevima ima tri boje koje uopšte nisu u trendu ove jeseni, a  Prva dama ga je iskombinovala sa bež cipelama. Mnogi su ovaj kaput osudili kao najveći Melanijin modni promašaj i prokomentarisali da Prvoj dami ne priliči da se u javnosti "pojavljuje u kućnoj haljini".

Treći kaput Melanije Tramp pogledajte OVDE! 

3 NAJLEPŠA KAPUTA ZA JESEN NOSI MELANIJA TRAMP: evo kako da izgledate moderno kao Prva dama Amerike (FOTO)
LepaiSrecna 

PageBreak

Treći kaput je baš u stilu Melanije Tramp. Moćna plava boja čini da izgleda atraktivno u kombinaciji s plavim cipelama. Kroj kaputa je klasičan, ali zahvaljujući sjajnoj liniji, Prva dama u njemu izgleda zanosno.

Sve slike Melanije Tramp u različitim kaputima pogledajte u FOTO GALERIJI!

Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Melanija Tramp je poznata kao dama od stila, a evo koja tri kaputa Prva dama Amerike nosi ove jeseni!