Melanija Tramp pridružila se svom suprugu predsedniku Amerike, Donaldu Trampu u obilasku centra Tajne službe u Merilendu, nedaleko od Vašingtona, piše Stil.

PROČITAJTE JOŠ:  ŽENE NA INTERNETU POLUDELE ZA ODEĆOM LEPE GLUMICE: Dragana Mićalović otkrila najlepšu modnu kombinaciju za jesen (FOTO)

Četrdesetsedmogodišnja Prva dama, prve jesenje dane provodi u klasičnom trenč mantilu i to onom najpoznatijem, modne kuće Barberi iz Velike Britanije.

Melanija je uparila mantil koji je u klasičnoj drap boji, ali koji je oivičen čuvenom Barberi šarom, crne pantalone i kao veliku promenu, crne baletanke modne kuće Kristijan Labuten.

Još slika i nastavak teksta o Melanijinom stilu pogledajte OVDE!

PageBreak

Bez obzira na vetar, prva dama ni tada nije odustala od svoje puštene kose i naravno imala je crne naočare većeg okvira od kojih se već neko vreme ne odvaja.

Predsednik i prva dama su ovoj poseti uživali i gledali agente kako demonstriraju tehnike odbrane.

PROČITAJTE JOŠ:  KEJT MIDLTON PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE OBJAVE TRUDNOĆE: da li je engleska princeza ovom haljinom otkrila pol bebe? (FOTO)

Poenta ovakve posete je da se predsedniku Amerike i njegovoj supruzi pokaže kako Tajna služba reaguje u najrazličitijim napadima.

Izvor: Stil