Prošlo je već nekoliko dana od raskošnog venčanja harizmatičnog glumačkog para Buraka Ozčivita, koji je slavu stekao ulogom Bali-bega u "Sulejmanu Veličanstvenom", i Fahrije Evdžen, ali je ono i dalje udarna tema u brojnim medijima. Mnogo se piše o nevestinoj venčanici, tačnije o tri venčanice koliko je lepa Fahrije promenila tokom večeri, što je zaista potpuno novina u svetu poznatih, piše Lepas & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: DETALJI RASKOŠNOG VENČANJA BALI-BEGA I FAHRIJE: sve o gostima, venčanici i skupocenim ukrasima za svadbu (FOTO + VIDEO)

Prva, koju je obukla za sam čin venčanja, kreacija je mladog turskog dizajnera Rašita Bagzibaglija. U nju je utrošeno, tvrde modni urednici, 12 metara francuske čipke i specijalne tkanine koja je naručena u Indiji. Venčanicu je upotpunio šlep od organdina i tila, dug 20 metara.

Haljina je imala duboki dekolte i uske čipkane bretele. Po njoj su bili našiveni pravi cvetovi. Samo ona je koštala oko 15.000 evra.

Od nakita je Fahrije nosila jedino dijamantske minđuše.

Odmah posle matičara mlada je promenila odeću kako bi mogla da odigra prvi ples s mladoženjom. Za tu priliku je odabrala uzanu satensku haljinu bez bretela, koja je pozadi imala ogromnu mašnu. Burak nije zaostao za njom, za romantični ples odabrao je kombinaciju s belim sakoom. 

I kad su gosti pomislili da su videli sve, mlada se na after partiju pojavila u trećoj venčanici, lepršavijoj i pogodnijoj za igru (a sudeći po snimcima igrala je cele noći). Sa biserima izvezenim gornjim delom, po raskoši nije zaostajala za prve dve. A verovatno ni po ceni.

Ovo je dokaz koliko Fahrije voli Bali-bega - pročitajte na sledećoj strani!


PageBreak

Iako su lepoj  Fahrije na račun stajlinga upućene brojne otrovne strele, ona očigledno ne mari za to. Opijena srećom, glumica za koju tvrde da je veoma hladna, već u subotu oglasila se na Instagramu. Objavila je fotografiju s venčanja i komentar: "Moja celovitosti, moj junače, moj svetu... Kažem da zauvek, da s tobom rastem, da se dopunjujemo. Eto, sada je sve kako treba. Dobro je.”

PROČITAJTE JOŠ: Venčali se Bali-beg i Fahrije Evdžen: prve SLIKE mladenaca sa romantične ceremonije (FOTO + VIDEO)

Fotografiju je za 24 sata lajkovalo gotovo milion i šesto hiljada osoba.

I Burak je na svom profilu objavio fotku, uz emotikon crveno srce. Njegovu fotku je za 24 sata lajkovalo više od dva miliona fanova.

Mediji su se, takođe, raspisali o još nečemu što i nema direktne veze s novopečenim bračnim parom: glumica Serenaj Sarikaja, zvzezda serije "Plima i oseka", na svadbu je došla u veoma provokativnoj haljini. Naime, haljina je s prednje strane imala vrlo dubok šlic, gotovo do prepona, pa su neki magazini na fotografijama krajnju tačku šlica, a sve plašeći se rigidne cenzure, čedno pokrivali sa xx. Mlada glumica je tako gotovo otela šou nevesti.


Објава коју дели Fahriye Evcen (@evcenf) дана 1. Јул 2017. у 2:30 PDT

Tekst: Milena Ranisavljević

Izvor: Lepa & srećna