Prelepa vojvotkinja Kejt Midlton uvek nas inspiriše svojim jednostavnim modnim kombinacijama, ali kada se odluči za elegancinciju i seksepilno izdanje onda ceo svet priča o tome šta je supruga princa Vilijama obukla, piše Lepa & srećna.

Poznata kao dama jednostavnog stila, Kejt je ovoga puta potpuno iznenadila sve modne kritičare. Lepa vojvotkinja pojavila se u dugačkoj haljini od čipke u zelenoj nijansi koja ističe njenu savršenu figuru. Poseban pečat haljini daje gornji deo koji je samo od čipke, pa deluje izrazito atraktivnio.

PROČITAJTE JOŠ: Jeftina NEGA kože po uzoru na KEJT MIDLTON: evo šta se desi kada na LICE namažete ČOKOLADU (FOTO)

Kejt je haljinu uklopila sa cipelima u zlatnoj nijansi i ponovo podlegla pravilu iste boje torbe i cipela. Ono što je posebno ulepšalo vojvotkinju jeste jednostavan, ali efektan nakit, poput visećih minđuša i prtena sa plavim kamenom. 

PROČITAJTE JOŠ: Mađioničarska dijeta po izboru Kejt Midlton: 6 kilograma manje za 2 nedelje za povratak u suknju iz prošle godine!

Međutiom, utisak ne bi bio ovakav da nije jednostavne, a savršene frizure za ovu kombinaciju. Umesto komplikovanih punđi, Kejt se odlučila za puštenu kosu koja se pri dnu uvija  u zanosne talase.

Sigurni smo da je Kejt Midlton zadala prolećni modni izazov devojkama širom sveta, a kako izgledaju detalji ove kombinacije POGLEDAJTE U FOTO GALERIJI!

Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Seksepilna i elegantna Kejt Midlton zadala modni izazov svim ženama! Pogledajte haljinu i frizuru koja ostavlja bez daha...