Britanska glumica Ema Tompson je za šest nedelja smršala 2 konfekcijska broja, odnosno izgubila je oko 8 kilograma. Tvrdi da je za to zaslužna lični trener vojvotkinje od Kembridža Luiz Parker i njena "Metoda".

Za razliku od klasičnih dijeta koja pozdravljaju korišćenje zdrave hrane poput čia semenki, kelja ili namirnica bez glutena, anti-dijeta, odnosno "Metoda" Luiz Parker dozvoljava povremene sendviče sa slaninom i sirom, hamburgere te pokoju čašu vina.

Kilogrami i konfekcijski brojevi se tope zahvaljujući intenzivnom treningu koji uključuje vežbanje šest puta nedeljno u trajanju od 90 minuta.

"Luiz je jedina kojoj verujem – ne pravi se da je bolja od tebe, a opet te nekako natera na pokret. Obožavam je jer njena metoda nije dijeta, već održiv način ishrane i vežbe uz koju sebi mogu da priuštim čašu vina", napisala je Ema Tompson u predgovoru kuvarice "The Louise Parker Method: Lean For Life".

PROČITAJTE JOŠ: Sulejman smršao 14, a Šeherezada 7 kilograma za mesec i po dana: lepa supruga Berguzar Korel otkriva dijetu slavnog turskog glumca (DIJETA)

Slavna Britanka je za šest nedelja smršala 2 konfekcijska broja, odnosno izgubila oko osam kilograma, bez da je osetila da u nečemu oskudeva. Dobila je savet da jede 3 veća obroka dnevno i dva manja međuobroka zasnovana na belančevinama i ugljenim hidratima s niskim glikemijskim indeksom.

Anti-dijeta se zapravo pravi s obzirom na pojedinačno stanje osobe, količinu masnog tkiva, svakodnevne obaveze i želje klijenta. Uz vežbu i ishranu, velika pažnja se usmerava na dovoljno sna i pozitivno razmišljenje koje garantuje uspeh.

"San je važan element Metode, kao i digitalna detoksikacija tokom noći. To znači da su iza vrata spavaće sobe zabranjeni mobilni telefonu i druge tehnološke sprave. Podstičemo ljude da pre spavanja čitaju knjige", otkrila je Luiz Parker u svojoj knjizi.

PROČITAJTE JOŠ: Zdrava ishrana, vežbanje ili operacija: kako je Džesika Veber (23) uspela da smrša čak 68 kg (FOTO)

Britanke je nazivaju fitnes-mađioničarkom, a njene usluge koristila je Kejt Midlton nakon rođenja princa Džordža.

Izvor: Zadovoljna