Amal Kluni je za veoma popularnu žurku poznate šminkerke Šarlote Tilburi (koja ju je, inače, šminkala za venčanje) obukla sjajan komplet - bukvalno!

Ona je u Kovent garden u Londonu 3. decembra 2015. godine došla u srebrnom kompletu: suknja-pantalone klasičnog kroja kombinovane su sa kratkom bluzom od istog materijala koja otkriva Amalin vitak struk.

Čitavu kombinaciju podigla je na još viši nivo cipelama sa platformom takođe sa efektom disko kugle" a preko ramena ogrnula je kratku šik bundu kratkih rukava. Ona se ovoga puta provodila sa majkom, Barijom Alamudin, kao i mnogim drugim zvezdama poput Selme Hajek i Kejt Bosvort. 

VIŠE: Radi na svim kontinentima, govori 3 svetska jezika: ko je, zapravo, Amal Kluni

Metalik izdanje lepe Amal sve prisutne je oborilo sa nogu, te nećete zažaliti ukoliko isplanirate isto ili slično za najluđu žurku godine - novogodišnju noć.   

Zavirite i u našu FOTO-GALERIJU!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Lepa britanska advokatica libanskog porekla Amal Kluni blistala je u srebrnom dvodelnom kompletu i istakla ravan stomak za jednu posebnu priliku u prestižnom londonskom pabu. Zato, evo sjajne ideje za novogodišnju kombinaciju!