Jedni uzdišu za njom, drugi je mrze i ogovaraju, ali sigurno je jedno - Dženifer Lopez ne izlazi iz žiže javnosti!

U centru pažnje je njena pojava u muzičkom video spotu "Back It Up" u kojem nastupa sa svojim prijateljem Pitbulom. Spot je objavljen 9. juna 2015. godine, a modni eksperti kažu da ga možete gledati kao kratko uputstvo za pakovanje na letovanje!

PROČITAJTE JOŠ: Modni trenutak: Dženifer Lopez u hit kombinaciji za 2015. godinu (FOTO)

Savršene kombinacije u kojima Džej Lo apsolutno dominira svakim kadrom ovog spota bude želju da se ovog časa spremite za plažu!

Dva kupaća kostima biće vam dovoljna za kratko letovanje: izaberite zanimljiv hibrid između bikinija i jednodelnog kostima sa uskom trakom preko stomaka i kombinujte ga uz šešir velikog oboda i laku tuniku koja će prikriti eventualne kritične delove.

Za večernje prilike, idealna su dva Dženiferina stajlinga: bela mini haljina sa izazovnim "rupicama" odlično se uklapa uz modernu "polupunđu", dok će ljubitelje pantalona oduševiti varijanta crnih "palaco" pantalona visokog struka uz atraktivan kratak top.

PROČITAJTE JOŠ: Tajna zanosnog tela Dženifer Lopez: Ne gladujem, ovo je moja dijeta

Luda modna revija latino dive traje nešto duže od tri minuta, a sigurni smo da ćete ga odgledati nekoliko puta i izabrati svoje favorite među sjajnim modnim detaljima: pogledajte manikir, nakit, sandale...

SVE SLIKE POGLEDAJTE U FOTO GALERIJI.

Izvor: Lisa 

LepaiSrecna Dva kupaća kostima, šešir sa velikim obodom, mala bela haljina i seksi crne pantalone: to je sve što vam je potrebno za letovanje 2015. godine! Tako bar misli Džej Lo....