Tri frizure, tri modne kombinacije!

Svetska latino diva Dženifer Lopez spot za pesmu "Feel the light" započinje zanimljivim izgledom kosmičke princeze - noseći beli kombinezon sa providnim seksi detaljima od tila koji ističu njenu poznatu figuru. Ovu kombinaciju krasi neverovatna šminka i duga kosa vezana u pletenicu.

Malo zatim se pojavljuje u stilu simpatične balerine u kratkoj beloj haljini i sjajnim otvorenim cipelama sa visokom štiklom.

Rukavi su dugi ali providni, što je i dalje veoma "in". Za ovu kombinaciju pevačica je pustila i ispravila svoju kosu. Haljina je u donjem delu slojevita poput ružinog cveta pa kako je Džej-Lo igrala - i haljina je igrala sa njom!

VIŠE: Najkraća mini haljina koju je Dženifer Lopez ikad obukla (FOTO)

Međutim, za izvođenje ove pesme na sceni "Američkog Idola" 19. marta 2015. godine,  Lopez je izabrala elegantnu belu haljinu koja kao da nema kraja... Buduće mlade, evo ideje! Ova haljina je u isto vreme ekstravagantna i jednostavna, seksi i smerna, bela i u boji - za vreme pesme menjala je boje, čak se u jednom trenutku "isijavala" meduzu!

Haljina otkriva pevačicinu poznatu ženstvenu figuru, međutim toliko je duga da bine kao i da nije bilo. Uredno vezana punđa i šljokičava šminka su čitavu kombinaciju učinili još posebnijom.

VIŠE: Ovako izgleda garderober Dženifer Lopez! (VIDEO)

Pogledajte galeriju koja sledi i uživajte u magiji belih haljina Dženifer Lopez!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Od kosmičke kraljice, preko pevačice, do princeze! Da, Dženifer Lopez i to može biti za samo nakoliko minuta, uz pomoć tri magične bele odevne kombinacije...