Nije lako ostati dama u kožnim pantalonama, tvrde modni stručnjaci.

Naravno, previše “sado-mazo” asocijacija, rizičan materijal koji može loše da izgleda na slikama i televizijii, uz premalo praktičnih razloga da se nosi komad u kojem je zimi hladno a leti vruće…

Međutim, ništa nije prepreka za najpoznatiju britansku pravnicu Amal (Alamudin) Kluni koju nije iznenadilo ni hladno vreme u Njujorku uoči osmomartovskog praznika 2015. godine.

PROČITAJTE JOŠ: Modni trenutak: kako Amal Kluni pretvara crnu haljinu u modnu bajku

Elegantna kao i u večernjim izdanjima koje ćemo pamtiti po glamuroznim belim rukavicama do lakta (na dodeli Zlatnog globusa) ili putnim kompletima koje ne propuštaju najbolji modni paparaci, tako je i u kožnim pantalonama Amal ostala upadljiva i upečatljiva.

Modni trenutak: Amal Kluni, dama u kožnim pantalonama
LepaiSrecna Author: Copyright: Software:Adobe Photoshop CS3 Windows Created: 2015:03:06 18:21:56

Jednostavanu kombinaciju s pantalonama čini kratak kaput u boji slonovače iz kolekcije "Đanbatista Vali", kombinovan sa tašnom iz iste modne kuće, u atraktivnom animal printu.

PROČITAJTE JOŠ: Modni trenutak: Amal Kluni ponovo osvojila sve izborom šik kaputa

Crne gležnjače marke "Prada" već su zaštitni znak elegantne Amal, a uz čitavu kombinaciju smelo je uklopila čak i crnu vunenu kapu. Toplo, praktično i efektno! Detalje ove modne kombinacije pogledajte u galeriji slika.

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Moderna kao jedna od studentkinja Univerziteta Kolumbija na kojem će uskoro predavati, Amal Kluni pokazala je kako se i u kožnim pantalonama može zadržati stil prave dame.