Besprekoran ukus i spremnost na odmerene modne iskorake, to je ono što Amal Alamudin dovodi da naslovne strane svih modnih portala.

Najfascinantnija osoba u 2014. godini, zvezda stila koja se rađa, "nova Džeki Onazis", samo su neke od titula koje supruga holivudskog glumca Džordža Klunija nosi s lakoćom i svaki put kad je foto objektivi uhvate u javnosti, iznova dokazuje. 

PROČITAJTE JOŠ: Modni trenutak: kako Amal Kluni pretvara crnu haljinu u modnu bajku

Još se nisu stišale diskusije koje je u modnim krugovima izazvala njena pojava na dodeli nagrada Zlatni globus, a Amal je već postala predmet novih vesti. Da podsetimo, tada je uz crnu toaletu kombinovala i duge bele rukavice i tako odala maksimalno poštovanje ceremoniji na kojoj je i njenom suprugu uručena prestižna nagrada. Međutim, mnogi su zlobno prokomentarisali kako su takve rukavice "samo za operu", dok su drugi prigovarali da su "rukavice bile previše široke."

PROČITAJTE JOŠ: Kao dvoje tinejdžera: Amal i Kluni proslavili njenu titulu "najfascinantnije osobe 2014. godine"

Nova vest stiže 25. januara 2015. godine, a naslovi glase: "Dama u crvenom". Naime, Amal je snimljena na losanđeleskom aerodromu, u savršenom crvenom kaputu modne kuće "Versaće" koji joj izvanredno stoji. Ovu opasnu, vrelu crvenu boju mogu da ponesu samo izrazite crnke, a Klunijeva supruga je zahvaljujući svojoj sjajnoj kosi i vitkoj figuri izgledala bolje od većine manekenki!

Crne uske pantalone i crne gležnjače marke "Prada", kao i tašna i kofer jednostavnog oblika, upotpunjuju sliku uspešne mlade pravnice koja lako nosi i svoj uspeh i svoju popularnost. Detalje njene modne kombinacije za put pogledajte u galeriji slika.

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Vatrenocrveni kaput iz kolekcije "Versaće" sa modernim rukavima od kože pravi je izbor za putnu kombinaciju popularne britanske pravnice Amal Alamudin-Kluni.