Prvi dan na poslu nakon perioda teških trudničkih mučnina za Kejt Midlton bio je 15. januar 2015. godine.

Vojvotkinja se vredno vratila svojim poslovnim obavezama u Londonu, a kako je već u šestom mesecu i figura je sada jasno trudnička.

VIŠE:Objavljen termin porođaja Kejt Midlton: princezino stanje sve bolje

Zato je za prvi dan posla koji je posvetila obilasku jedne osnovne škole, lepa Kejt izabrala i pravu trudničku kreaciju: slatku teget haljinu sa upadljivim detaljima londonske modne kuće "Maderson London". Kao što se već ranije dešavalo, ponovo je proradio "efekat Kejt" - sajt ove modne kuće je pao od velikog broja posetilaca koji su bili zainteresovani za kreaciju pod imenom "Naomi".

VIŠE: Moda za buduće mame: 7 najlepših trudničkih izdanja Kejt Midlton

Kejt, kao i uvek, divno i svedeno obučena ovoga puta uspela je i vešto da sakrije svoj trudnički stomak odličnim modelom haljine. Pre samo dva dana 14. januara 2015. godine, kraljevski par Kejt i Vilijam otvorili su profil na Instagramu gde će objavljivati fotografije svojih poseta i rada. 

Slika na kojoj Kejt nosi cveće u društvu mališana je samo neka od objavljenih slika, očekujemo ih mnogo više, jer za samo dva dana skoro 200 hiljada ljudi zapratilo je poznati par na Instagramu.

U galeriji pogledajte slike i detalje Kejtine prelepe trudničke haljine.

LepaiSrecna Slatku haljinu koja vešto sakriva trudnički stomak vojvotkinja Kejt Midlton obukla je prvog dana na poslu posle bolovanja, a Internet nije izdržavo preveliki broj žena zainteresovanih za tu savršenu kreaciju...