Pojedini komadi odeće nikad ne izlaze iz mode i neophodno je imati ih u garderoberu!

Ovde pogledajte 3 glavna trenda koje svaka žena može da nosi.

Dobro i kvalitetno rublje, duža suknja i odeća tamnije boje osim što su neophodni, odlični su saveznici u sakrivanju kilograma. Međutim u sledećih 5 trendi komada odeće je poželjno investirati ako želite da prikrijete neki kilogram viška. Pogledajte!

Crne pantalone

Nošenje pantalona odgovarajućeg broja i kroja pomoći će vam izgledate mršavije. Ukoliko odaberete trendi crne pantalone s visokim strukom ne možete pogrešiti jer crna boja uvek je poželjan komad za prekrivanje nedostataka.

Dekoltirane majice

Dekolte i linija vrata vredni su pokazivanja. Birajte bluze i haljine s oblim ili V izrezom i ravnog kroja koji usmeravaju pogled na ovaj elegantni deo tela, i pomeraju poglede sa područja struka i bokova. Naročito će biti efektni modeli haljina i bluza sa gornjim dijelom napravljenim od prozirne tkanine. 

Pončo

Pončo i njegovi dvojnici vratili su se na velika modna vrata. Iako je poznato da preširoka garderoba može vizualno udebljati osobu, ovaj trendi jesenski komad preporučuje se pripadnicama nežnijeg pola koje imaju oblik tela kruške. Birajte modele koji su svetli u gornjem delu, a tamniji na području bokova i tako kreirajte efekt visine i izduženosti.

Prsluci

Žene naglašenih bokova, odnosno oblika tela kruške izbegavaju da nose prsluke, ali ako ga odaberete pametno, prsluk će izjednačiti gornji s donjim delom tela i nedostatke oko struka i bokova staviti u drugi plan.

Štikle boje pudera

Štikle ili platforme u bež boji kože vizuelno će produžiti vaše noge i stanjiti celo telo te se nameću kao obavezni komad ove i svake sezone.

Izvor: Zadovoljna.hr