Na mestu "susreta muzike i mode", legendarnom koncertu "Fešn Roks" (Fashion Rocks) Dženifer Lopez je imala dvostruki razlog da pokaže svoje najbolje izdanje! 

Ko bi drugi, osim takve megadive mode i muzike, mogao da bolje zastupa oba ova sveta i to na pozornici u koju sve oči pravih poklonika bile uprte 9. septembra 2014. godine. Naime, slavni koncert kojim se završava Njujorška nedelja mode a čiji prihod odlazi u dobrotvorne svrhe, održan je sinoć posle pauze od pet godina tako da je crveni tepih bio usijan od pažnje medija.

Ovde pogledajte glavni trend sa Njujorške nedelje mode.

Džej Lo je dovela stvar do "belog usijanja" - u pripijenoj haljini Atelje Versaće, sa seksi karikama na dekolteu i dubokim šlicem, seksi ikona je izgledala bolje nego ikada do sada...

Fascinantan video u kojem je jasno prikazano koliko je Dženifer lepša sada nego pre 17 godina, pogledajte ovde.

Izuzetno glatko začešljan konjski rep, zlatni lak na noktima i zlatna, sjajna pismo-tašna, latino diva je blistala dosad neviđenim sjajem. Pogledajte galeriju!

LepaiSrecna Neviđeno seksi, uzbudljivija nego na najlepšim manekenkama, crna maksi Versaće haljina sa izazovnim šlicem našla je u Dženifer Lopez svoju "srodnu dušu".