TV voditeljka Nataša Pavlović, poznatija kao Praktična žena, uvek je obučena elegantno i s puno ukusa, ali ceo Instagram očekivao je njenu sliku u kupaćem kostimu, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: PRAKTIČNA ŽENA NEĆE PROSLAVITI 10. GODIŠNJICU BRAKA: ovo je istina o ljubavnom životu voditeljke Nataše Pavlović (FOTO)

TV voditeljka otputovala je u Grčku kako bi se odmorila od naporne radne godine i uživala sa prijateljima i porodicom. Nataša često objavljuje fotografije sa vožnje brodom, pozira na suncu, ali mnogi su jedva čekali njenu fotografiju u kupaćem kostimu.

Poznato je da voditeljka može da se pohvali savršenom figurom, a nakon porođaja brzo se rešila viška kilograma. Međutim, njena slika u kupaćem razočarala je mnoge žene i muškarce na Instagramu.

Kliknite OVDE da pogledate kako Praktična žena izgleda u kupaćem kostimu!

PageBreak

Naime, Nataša se fotografisala kako leži u kupaćem kostimu, ali preko stomaka stavila je veliki jastuk kako bi sakrila golo telo, što je izazvalo burne reakcije na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ: PRAKTIČNA ŽENA OBJAVILA NAJSLAĐI VIDEO SNIMAK MLAĐEG SINA: TV voditeljka Nataša Pavlović oduševila mame na Instagramu (FOTO)

"Koliko je sati, koji je dan?" - napisala je voditeljka u opisu fotografije.

Da li se Nataša "sakrila" iza jastuka zato što prikriva neki nedostatak ili jednostavno kao mama dva dečaka ne voli da objavljuje provokativne fotografije, ne znamo, ali sigurni smo da upravo uživa i puni baterije za nove poslovne planove.

Izvor: Lepa & srećna