Jelena Đoković pokazala je svima kako provodi dane krajem aprila, a iznenadila je mnoge novim izdanjem, ali i onim što s uživanjem praktikuje.

PROČITAJTE JOŠ: NOVAK ĐOKOVIĆ SREĐUJE DOM IZ SNOVA U BEOGRADU: evo šta će biti najlepše u skupocenom stanu od 250 kvadrata

Izabranica slavnog srpskog tenisera Novaka Đokovića fotografisala se u idiličnom okruženju tokom boravka u Dominikanskoj Republici, a na slici koju je podelila na društvenemreže vidimo je u golišavom izdanju, što Jelena ne radi često.

Pozirala je u kupaćem kostimu, od pogleda na vodu oko nje zastaje dah, a pokazala je da joj nimalo ne smeta da se kupa, iako je temperatura u zemlji u kojoj se nalazi tek oko 25 stepeni Celzijusa.

Verujemo da bi mnogi zazirali od brčkanja dok temperature ne budu letnje, a Jelena Đoković je još jednom pokazala da radi sve ono što poželi.

- Mislim da sam uspela da pronađem reči jedne pesme koje vrlo lepo opisuju moju povezanost sa prirodom. Koliko se osećam i velikom i malom, i bitnom i nebitnom kada sam deo nje... Videti ceo svet u malom zrnu peska i Raj u divljem cvetu, držati beskonačnost u šaci svoje ruke i večnost u jednom satu - napisala je Jelena u opisu fotke, a malo posle nje i Novak se oglasio na sličan način.

Kliknite OVDE da pogledate šta Novak Đoković radi na plaži!

PageBreak

- Obeležavanje Dana planete Zemlje me je podsetilo da su mi neke od omiljenih trenutaka koje pamtim upravo iz prirode. Istražujući, sanjajući, dremajući - naveo je Novak uz fotku na kojoj leži na pesku.

PROČITAJTE JOŠ: NOVAK ĐOKOVIĆ NAŠAO NOVOG GURUA: da li će reiki majstor pomoći da se slavni srpski teniser vrati na teren

Tekst: Lj. T.

Izvor: Blic