Popularna mreža na kojoj uvek nađemo dobre ideje - Pinterest odavno nam predstavlja jedan od glavnih izvora inspiracije kada su u pitanju bjuti i modni trendovi. Zato smo malo istražili koja će frizura biti apsolutni hit kada se malo spuste temperatura. Iako nam za sada najviše prija podignuta kosa ili seksi pletenice, za jesenje dane ipak ćemo poželeti da imamo moderu fruzuru koja će osvajati poglede., piše Cosmopolitan.

PROČITAJTE JOŠ: Divna Karleuša kopira ženu Sulejmana Veličanstvenog: majka popularne pevačice napravila istu frizuru kao lepa Šeherezada (FOTO)

Upravo nam je Pintereset i preko 80 hiljada korisnika pomogao kako da stilizujemo kosu za prve jesenje dane. Radi se o frizuri koja nam je već odavno poznata i koju sigurno obožavate. U pitanju je razbarušeni "lob", ali ovog puta sa mnogo više pramenova i teksture.

Sve o popularnoj frizuri pročitajte OVDE!

PageBreak

Za ovakvu stilizovanu kosu vam nije potrebno ni feniranje, a ni presa već samo dobar frizer koji će vas lepo ošišati i naglasiti samo ono što treba. Održavanje ovakve frizure je vrlo jednostavno, a priznaćete da izgleda mnogo lepše i opuštenije nego kada je svaka dlaka na svom mestu.

PROČITAJTE JOŠ: OVE FRIZURE SU PRAVI HIT: 15 super načina da nosite SEDU KOSU (FOTO)

Balajaž je i ove godine nezaobilazan trend, pa osim što ćete isprobati "messy lob" ukrasite svoju kosu i zlatnim pramenovima.

Izvor: Cosmopolitan