Divna Karleuša počela je da prati svetske trendove, a ceo Instagram se iznenadio kada se slikala sa istom frizurom kao lepa turska glumica, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: Sulejman smršao 14, a Šeherezada 7 kilograma za mesec i po dana: lepa supruga Berguzar Korel otkriva dijetu slavnog turskog glumca (DIJETA)

Cela Turska je šokirana jer je Berguzar Korel, poznata po ulozi Šeherezade iz serije "1001" noć, potpuno promenila frizuru. Zvali su je Turkinja sa najlepšom kosom, a veliki novac je zaradila reklamirajući šampone. Međutim, lepa glumica odlučila se za drastičnu promenu i dugu kosu isplela je u sitne kikice koje podsećaju na dredove. Iako su mnogi bili šokirani promenom, niko ne osporava da glumici frizura dobro stoji.

Kako sitne kikice stoje Divni Karleuši - KLIKNITE OVDE! 

PageBreak

Nedavno je ovaj trend osvojio i majku Jelene Karleuše, pa je Divna objavila slike na kojima je kosu potpuno isplela u kikice. Divna ima 59. godina, ali to je ne sprečava da se prilagodi trendovima i iznenadi velikom promenom izgleda. Ne sumnjamo da je Divnu ćerka podržala u ovom potezu, a možda čak i nagovorila na ovakvu promenu frizure.

PROČITAJTE JOŠ: Jelena Karleuša i Duško Tošić ovo nisu očekivali: evo kako su ćerke iznenadile poznati par za godišnjicu braka (FOTO)

Izvor: Lepa & srečna