Britanska kraljica Elizabeta II. nedavno je proslavila 91. rođendan, a na tronu Ujedinjenog Kraljevstva već je 65. godina. I dok se o njenom stajlingu, navikama i zdravom režimu ishrane gotovo sve zna, javnost je manje upoznata s njenim rutinama za lepotu. Kraljica je, naime, već 28 godina verna jednoj nijansi laka za nokte.

PROČITAJTE JOŠ: Ombre, karo i novi frenč: glamur ideje za vaš novi manikir

Kraljica Elizabeta dokazala je da ima vrlo specifičan ukus. Budući da obožava torbice s britanskim potpisom Launer, poseduje ih preko 200, ali u drugim bojama. Dan završava s čašom šampanjca i ne kreće na put bez svoje omiljene čokoladne torte.

PROČITAJTE JOŠ: Torta kraljice Elizabete: čokoladna keks torta ROJAL (BEZ PEČENJA + RECEPT)

Zato, nije veliko iznenađenje da ima i posebne rituale što se tiče nege noktiju. Kraljica, naime, nosi samo jednu posebnu nijansu roze boje. Kraljica uvek nosi nežnu nude roze nijansu laka koju biraju i brojne poznate dame i blogerke.

PROČITAJTE JOŠ: Nokti na kojim će vam svi zavideti: 10 ideja za manikir sa horoskopskim znakom

Upravo toj nijansi laka kraljica Elizabeta verna još od 1989. godine. S obzirom da kraljica često nosi komplete u jarkim bojama, nude varijanta laka savršen je izbor budući da pristaje uz sve njene modne kombinacije.

Nude roze boja laka je vrlo popularna, a evo nekoliko nežnih nijansi za inspiraciju!


Објава коју дели Nails inc (@nailsinc) дана 8. Мај 2017. у 11:06 PDT

Објава коју дели Guerlain (@guerlain) дана 24. Феб 2016. у 1:39 PST


Објава коју дели CHANEL (@chanelofficial) дана 30. Нов 2016. у 9:30 PST

Prilagođeno sa: Zadovoljna