I za holivudske pojmove lepa turska glumica Ojku Čelik, koju upravo gledamo kao nežnu Bahar u seriji “Ne žali zbog mene”, učinila je nešto neverovatno. 

Nakon  samo 25 dana poznanstva odlučila je da nadalje i dobro i zlo deli sa Ahmetom Muratom Čakanom, biznismenom koga je upoznala u Bursi tokom snimanja filma “Darbe”. Venčanje koje se odigralo 14. avgusta 2014. godine zabeležili su mnogi turski mediji.

Nekoliko dana pre nego što je objavila da će se udati za Ahmeta Ojku je doživela nesreću na setu: pala je sa motora u pokretu i završila u bolnici. Iako je sve izgedalo veoma dramatično, dvadesetsedmogodišnja glumica prošla je samo sa hematomima, ali je to iskustvo bilo presudno jer je shvatila da je život kratak i da svaki trenutak mora što bolje da se iskoristi. 

Venčanje mladog para bilo je krajnje jednostavno i mladalački veselo, a nevesta je odmah na Fejsbuku postavila fotografiju svog  “izvoda iz knjige venčanih”, u slučaju da bude nevernih Toma.  

Inače, Ojku Čelik je bila verena sa kontroverznim Tolgom Karelom, glumcem i kompozitorom, koga znamo kao Oguza iz serije “Kad lišće pada”. Veza im je bila burna, prepuna svađa i pomirenja, a sve je puklo kad je Ojku tokom snimanja “Lišća” saznala da je njen dragi godinu i po bio u vezi sa Deniz Čakir koja je tumačila Ferhunde. Tolga se kasnije oženio azerbejdžanskom manekenkom Gunaj Musajevom s kojom je dobio sina. Ipak, iako mu je supruga bila u poodomalkoj trudnoći, on je sa Ojku ludovao po barovima, što su papraci revnosno beležili. 

M. R.