Sastojci:
- 3 jaja
- 1 dcl ulja
- 500 g rendanih oceđenih tikvica
- 1 glavica crnog luka
- 1 kašika seckanog peršuna
- 100 g sira
- 300 g brašna
- 1 prašak za pecivo
- 2 kašike kisele pavlake
- 5 kašika griza
- so
- biber
Priprema:
Tikvice izrendati, posoliti, ostaviti da odstoje i dobro ih ocediti. Sitno iseckati luk. U posudu staviti 3 jaja, umutiti i dodati ostale sastojke. Masu dobro umutiti i izliti u pleh u koji ste stavili ulje i brašno. Peći na 180 stepeni oko 30 minuta da požuti.
PROČITAJTE JOŠ: TURSKI BUREK SA SIROM KAO SAVRŠEN IZBOR ZA DORUČAK: vodena pita (su böreği) se pravi od kora i vode (RECEPT + FOTO)
Izvor: CDM
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka