Nikad se neće završiti bitka između sarajevskih ćevapa i leskovačkog roštilja, piše Lepa & Srećna.
Mleveno meso za roštilj u narodu se zove i "gospodin meso", a najčešće se koristi juneće meso i to od prednjih delova životinje.
Najveći majstori roštilja obično kriju tačan recept, ali svi će vam potvrditi da je najbolje dvaput mleveno meso.
ISPROBAJTE NEKI OD PREDLOŽENIH RECEPATA!
Čudesna slana torta pravi je izraz naše nacionalne očaranosti roštiljskim majstorijama...
Zaboravite na uobičajeni roštilj! Probajte nešto novo i oduševite svoje goste...
Tradicionalne sarajevske ćevape možete pripremiti i u svom domu jer su bosanski kuvar otkrili dugo čuvan recept.
Izvor: Lepa & srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka