OVAN

Posao: Usporite aktivnosti, spustite malo "durbin" i nemojte više da se bavite sitnim pitanjima. Bolje je da trošite manje energije, ali na važnije stvari. Ljubav: Spremni ste da uložite mnogo truda u prijatno iznenađenje za partnera. Zdravlje: Dobar je dan za umerenu fizičku aktivnost.

BIK

Posao: Danas imate mnogo snage i odlučni ste da je iskoristite, kako na profesionalnom, tako i na ličnom planu. Pričuvajte se agresivnih napada. Ljubav: Zadržite samokontrolu i nemojte opterećivati partnera neosnovanim napadima ljubomore. Zdravlje: Idealno je vreme za kozmetičke procedure.

BLIZANCI

Posao: Nije uvek lako održati stalni ritam, a danas vam to posebno teško pada. Probajte da neke poslove odložite. Ljubav: Nemojte donositi odluke naprečac. Važno je da napravite distancu u odnosu na trenutnu situaciju. Zdravlje: Čuvajte grlo i uši.

RAK

Posao: Spoljašnji zahtevi unose tenziju u vaš uobičajeni raspored zadataka, nemojte dozvoliti da ostajete suviše dugo u prekovremenim poslovima. Ljubav: Niste baš spremni za avanture, više ste skloni tome da zaštitite postojeću relaciju. Zdravlje: Napeti ste, najprijatnije će vam biti kod kuće, u poznatom okruženju.

LAV

Posao: Napravite novi raspored kako biste stigli da sve završite, ali neka jedan deo ostane fleksibilan. Moguće su "promene u hodu". Ljubav: Dosadila vam je beživotna rutina, probajte da "začinite" romantični život nekom novotarijom. Zdravlje: Vreme je da se pozabavite viškom kilograma.

DEVICA

Posao: Najviše uspeha ćete postići ako pokažete strpljenje. Uprostite situaciju, usmerite se na aktuelna pitanja, ne žurite u budućnost. Na finansijskom planu, stvari idu gore-dole. Ljubav: Ne dozvolite da vas bilo šta poljulja, sada vam je čvrst oslonac najvažniji. Zdravlje: Dugo već planirate da počnete da vežbate, krajnje je vreme.

VAGA

Posao: Ne prija vam reakcija vaših nadređenih, ali je ne smete ignorisati. Najbolje je da odložite važne odluke do trenutka kad se situacija malo razbistri. Ljubav: Naglašena je vaša potreba za nezavisnošću i želite da se obrati više pažnje na vaše emocije i želje, s punim pravom. Zdravlje: Najviše vas iscrpljuju negativne emocije.

STRELAC

Posao: Nije vam lako da se usredsredite na obaveze, mnogo je prekida, vanrednih poslova i promotivnih aktivnosti. Ljubav: Imate veliku želju da se posvetite partneru i ispunite njegove želje i očekivanja. Zdravlje: Kombinujte više lakih fizičkih aktivnosti, možda jogu i šetnju.

JARAC

Posao: Odličan je trenutak da razmotrite ponovo svoje planove i konačnu viziju. Ostaće još neke nerazrešene nedoumice, ali sigurno je da ćete videti plodove ovog truda. Ljubav: Koliko god se trudite da uredite i romantični život, on je stalno u nekom dezorganizovanom stanju. Zdravlje: Nemate razloga za brigu, nema većih zdravstvenih problema.

VODOLIJA

Posao: Važni projekti moraju da sačekaju, situacija još nije sazrela za realizaciju, ali imate dovoljno prostora da razmislite o različitim pristupima. Ljubav: Lepa energija, vi ste spremni za neku razonodu s partnerom, ali njemu se samo brige motaju po glavi. Zdravlje: Mogući grčevi, ne zaboravite istezanje pre odlaska u krevet.

RIBE

Posao: Kad budete shvatili koji su vaši okidači za stres, konačno ćete biti u stanju da nađete balans. Rešenje je u drugačijoj organizaciji vremena na poslu. Ljubav: Ostavite se analize, uživajte u emocijama. Zdravlje: Vreme je za redovnu analizu krvne slike. 

Pročitajte i mesečni horoskop za april.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV) Kurir televizija

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.