Pročitajte dnevni horoskop za 30. mart i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja!

Ovan

POSAO: Nemate više vremena za razmišljanje, jutro je idealno vreme da donesete odluku u vezi sa karijerom i poslovnim ponudama. Klonite se ogovaranja i razgovora sa kolegama o pirvatnim problemima. LJUBAV: Zauzeti će imati uobičajen dan, slobodnima moguće zanimljive prilike i avanture. ZDRAVLJE: Pijte više tečnosti.

Bik

POSAO: Budite bez brige, naporno ste radili i taj trud će drugi prepoznati. Finansijski ste poljuljani, ali u drugom delu dana vas očekuju pozitivna iznenađenja. LJUBAV: Zauzeti moraju da se oslobode ljubomore, moguće raspravke u večernjim satima povezane sa nnepoverenjem. Slobodnima bez promene. ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

Blizanci

POSAO: Iako ste ambiciozni, niste dovoljno angažovani oko posla. Potrebno je više truda da biste napredovali i bili primećeni i istaknuti u odnosu na ostale kolege. LJUBAV: Spuštanje kriterijuma ne mora da bude loše ako se odnosi na sitnice. Skloni ste kritikovanju, zbog čega dolazi do problema u ljubavnom odnosu. ZDRAVLJE: Dobro se osećate. 

Rak

POSAO: Upali ste u finansijske probleme i brinete se oko toga, ali u drugom delu dana vas očekuju poznanstva i razrešenja situacije. Nezaposleni ne treba da odbiju ponudu koja će im u toku dana biti ukazana. LJUBAV: Uživate u romantici i poklanjanju pažnje partneru. Opustite se i posvetite se partneru tokom dana.  ZDRAVLJE: Proverite bubrege.

Lav

POSAO: Ne pronalazite dovoljno vremena za sebe, previše ste posvećeni poslu. Nemojte da se razočarate, nagrada možda neće biti u skladu sa vašim zalaganjima. LJUBAV: Slobodni treba da se opuste i prihvate ponude za izlazak, očekuje ih zanimljivo veče. Zauzetima uobičajen dan. ZDRAVLJE: Budite aktivniji, bavite se sportom.

Devica

POSAO: Potrudite se da ne budete uvek negativni na poslu. Kolegama je to počelo da smeta, očekujte raspravke i nesuglasice tokom dana. LJUBAV: Umorni ste od objašnajvanja i pravdanja, u drugom delu dana nesuglasice sa partnerom zbog nerazumevanja. Slobodnima moguće neprijatno poznanstvo sa strancem ili osobom koaj živi daleko. ZDRAVLJE: Posetite stomatologa.

Vaga

POSAO: Ambiciozni ste, pa ponekad prihvatate i zadatke za koje nIste dovoljno spremni. To može skupo da vas košta. Moguća saradnja sa Lavom. LJUBAV: Dvoumite se u vezi sa novim poznanstvom, da li da sve prekinete ili da date šansu. U toku dana moguće razrešenje dileme. ZDRAVLJE: Pazite na probleme sa zglobovima. 

Škorpija

POSAO: Dopustite drugima da vam pomognu u teškim zadacima. Nemate poverenja u druge, ali u drugom delu dana ćete biti pozitivno iznenađeni ponašanjem kolega. LJUBAV: Očekuje vas miran dan, uživaćete u stabilnom romantičnom odnosu i zajedničkim trenucima. Slobodnima uveče mogući pozivi od bivšeg partnera. ZDRAVLJE: Odradite sistematski pregled.

Strelac

POSAO: Ostanite imuni na negativne komentare koje dobijate. Potrudite se da održite lepe odnose i prijatnu atmosferu na poslu. LJUBAV: Raspoloženi ste za nove emotivne izazove i zabavu, partner prihvata vaše ideje sa velikim oduševljenjem. Slobodni mogu da očekuju poznanstvo na putovanju ili u nekom prevoznom sredstvu. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na kvalitet spavanja i snove.

Jarac

POSAO: Vi raspolažete ubedljivim argumentima, ali nekome nije stalo da istina ispliva na videlo. Očekujte teške pregovore. LJUBAV: Imate priliku da osvojite nečiju naklonost. Objasnite voljenoj osobi da Vas vezuju iste emotivne potrebe i moguće je započinjanje ljubavnog odnosa. ZDRAVLJE: Otežano dišete jer nemate kondicije, počnite sa treninzima.

Vodolija

POSAO: U prilici ste da ostvarite dvostruki dobitak, pod uslovom da nastupite profesionalno i sugestivno pred saradnicima. Čuvajte se slatkorečivih kolega u znaku Blizanaca ili Device. LJUBAV: Stalo vam je do bivšeg partnera više nego što biste želeli. Razmislite, možda ipak nije kraj. ZDRAVLJE: Pazite na ishranu, unosite previše šećera, proverite jetru i unutrašnje organe.

Ribe

POSAO: Saradnici ne ispunjavaju svoj deo obaveza, što se automatski odražava na zajednički uspeh i vašu motivaciju. Tokom dana neće biti promena niti iznenađenja. LJUBAV: Zanemarili ste partnera i zbog toga vaša veza trpi posledice. Komunikacija je važna, nedostaje vam više otvorenosti. ZDRAVLJE: Proverite zglobove i kosti.

Pročitajte i mesečni horoskop za april.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Tekst: Lepa&Srećna/K.L.