Pročitajte dnevni horoskop za 22. mart i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja!

Ovan

POSAO: Oni koji se bave kreativnim poslovima mogu da očekuju napredak u kraijeri. Ignorišite kolege koje vas provociraju - u pitanju je obična ljubomora. LJUBAV: Uživate u idiličnim odnosima sa partnerom. Slobodni Ovnovi upoznaće veoma zanimljivu osobu. ZDRAVLJE: Bez većih promena.

Bik

POSAO: Dobre prilike se pojavljuju iznenada, potrudite se da ih iskoristite. Bićete veoma uspešni u svemu što radite. LJUBAV: Svađa i neprijateljsko raspoloženje vas nikuda neće odvesti. Iskren razgovor je rešenje za svaki problem. ZDRAVLJE: Hronični umor.

Blizanci

POSAO: Veoma se trudite na poslu, pokazujete inicijativu i ulažete napore da sve bude savršeno. Takav pristup poslu neće biti bez značajnih rezultata. Moguća je povišica. LJUBAV: Kada vidite šta se oko vas dešava, srećni ste i još više cenite svog partnera. Slobodni Blizanci uživaju u flertu. ZDRAVLJE: Puni ste energije.

Rak

POSAO: Već dugo se trudite, ali vaš rad ne daje rezultate, a drugi preuzimaju zasluge. Konačno je vreme da se to promeni i da budete adekvatno nagrađeni. LJUBAV: U čudnom ste raspoloženju i sve vam smeta. Pokušajte da se kontrolišete, jer može doći do ozbiljne svađe sa partnerom. ZDRAVLJE: Poradite na imunitetu.

Lav

POSAO: Odličan je dan za usavršavanje profesionalnih veština. Prihvatite svaku priliku koja vam nudi da nadogradite znanje i postanete još uspešniji. LJUBAV: Partner je ljubomoran, a vama to pomalo i laska, pa se čak trudite da dajete povoda. Pazite da ne preterate, može da vam se obije o glavu. ZDRAVLJE: Bolovi u zglobovima.

Devica

POSAO: Neko na poslu pokušava da vam uništi reputaciju. Pažljivo razmislite kome smete da verujete, a kome ne. LJUBAV: Kod kuće je vaša mirna luka. Uživate u harmoničnim trenucima sa partnerom. ZDRAVLJE: Proverite hormone.

Vaga

POSAO: zatrpani ste poslom i nemate pojma kako da se iskobeljate iz brojnih obaveza. Potražite pomoć pouzdanog kolege - to će doneti benefite za sve. LJUBAV: Neko vas posmatra već duže vreme, a sada će konačno skupiti hrabrost da vam pruđe. Uživate u neočekivanoj pažnji. ZDRAVLJE: Mogući su problemi povezani sa srcem. 

Škorpija

POSAO: Pažljivo razmislite o novoj poslovnoj ponudi koja je pred vama. Možda ipak ne vredi rizika. LJUBAV: Partner vas dugo kritikuje za jednu stvar. Poslušajte ga i pokušajte da to promenite kod sebe zarad ljubavi. ZDRAVLJE: Izbegavajte fizički napor.

Strelac

POSAO: Lepe vesti stižu za vas. Nadređeni vas imaju u planu za višu poziciju i veća novčana primanja. Nezaposlenima stiže zanimljiva ponuda. LJUBAV: Volite partnera i to mu stavljate do znanja. ZDRAVLJE: Vreme je za sistematski pregled.

Jarac

POSAO: Umorni ste od toga da svima budete prva adresa za rešavanje svih problema. Recite "Ne" i posvetite se samo svojim obavezama. LJUBAV: Razmislite o kraćem zajedničkom putovanju s partnerom. Slobodni Jarčevi bi baš na putovanju mogli da upoznaju ljubav svog života. ZDRAVLJE: Muče vas respiratorne tegobe.

Vodolija

POSAO: Vaši kvaliteti konačno su primećeni, i za to ćete biti i adekvatno nagrađeni. Ne razmišljate o promeni posla, a možda bi trebalo. LJUBAV: Partner je ljubomoran bez razloga, ali vi dajte sve od sebe da i on to shvati. ZDRAVLJE: Prolazna glavobolja.

Ribe

POSAO: Iako ste to odavno zaslužili, priznanje i nagrada za vaš rad nikako da stignu. To vam je dosadilo i razmišljate o promeni posla. LJUBAV: Divan dan stvoren za ljubav. Zaljubljeni ste kao prvog dana i beskrajno uživate u društvu svog partnera. ZDRAVLJE: Odlično.

Pročitajte i mesečni horoskop za april.

BONUS VIDEO

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tekst: Lepa&srećna