KAKO SUZBITI PREKOMERNO ZNOJENJE: Preparat koji će vas osloboditi ove neprijatnosti

Rešite se neprijatnosti prekomernog znojenja!

Profimedia

Mnogi se bore sa problemom prekomernog znojenja, jer može da utiče na svakodnevne aktivnosti. Osim što može da dovede i do većih problema kao što su gljivične ili bakterijske infekcije, može se odraziti i na društveni život i stvoriti osećaj neprijatnosti i anksioznosti. Dosta njih je isprobalo razne preparate koji samo delimično i kratkotrajno deluju. Sada ne morate više da zapostavljate svoj društveni život, jer na našem tržištu postoji najefikasniji preparat za borbu protiv prekomernog znojenja.

Perspi-Guard® uvezen je iz Engleske, klinički odobren sprej i rešava problem prekomernog znojenja. Osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa i pruža prijatan osećaj. Ovaj sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate i od teškog oblika prekomernog znojenja, a istovremeno je dovoljno blag za normalnu upotrebu.

Promo 

Perspi-Guard® je namenjen za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima, grudima i leđima. Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno, Perspi-Guard® sprej nije dnevni dezodorans već medicinski antiperspirant protiv prekomernog znojenja (hiperhidroze). Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje.

Ovaj fantastični proizvod naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, po ceni od 2.370 rsd.

Izvor: Promo