Priprema:
U ulje, dodati začine i senf.
Meso staviti u ulje, zatim u frižider oko 20 minuta.
Meso poređati u pleh i preliti ostatkom ulja.
Preliti sa malo vode i peći na 200 C, oko 30 minuta, kasnije povećati malo da se zapeku.
Izvor: Recepti
Svinjske krmenadle mogu biti dosta suve ako ih pržite u tiganju - pečene u rerni, možete ih povremeno pokrivati aluminijumskom folijom kako bi ostale sočne a samo na kraju otkriti da dobiju reš koricu.
1 kg krmenadli
3 kašike senfa
so i biljni začin
2 kašičice origana
malo peršuna
oko 100 ml ulja
1 kašičica aleve paprike
Priprema:
U ulje, dodati začine i senf.
Meso staviti u ulje, zatim u frižider oko 20 minuta.
Meso poređati u pleh i preliti ostatkom ulja.
Preliti sa malo vode i peći na 200 C, oko 30 minuta, kasnije povećati malo da se zapeku.
Izvor: Recepti