ECOLATIER URBAN: U ritmu grada

Brend prirodne kozmetike ECOLATIER, poznat po posvećenosti kvalitetu, već duže vreme osvaja međunarodno tržište. Dinamičan rast brenda odražava brigu o zdravlju korisnika i prirodi, pružajući vrhunske proizvode sa prirodnim sastojcima i naprednim tehnologijama.

Ecolatier

Brend prirodne kozmetike ECOLATIER, koji već više od pet godina uspešno osvaja međunarodno tržište, nastavlja svoje dinamično širenje. U septembru 2023. godine pokrenuta je proizvodnja proizvoda ECOLATIER u Srbiji. Asortiman brenda obuhvata više od 200 artikala, uključujući širok spektar proizvoda za negu lica, tela i kose, kao i specijalne linije za muškarce i decu. Posebnu pažnju zaslužuje jedinstvena kolekcija URBAN, kreirana specijalno za stanovnike velikih gradova, uzimajući u obzir njihove potrebe za zaštitom kože i kose od agresivnih faktora gradske sredine.

Život u gradu nameće svoja pravila: brz tempo, konstantan stres i negativni uticaji iz okoline, poput zagađenog vazduha i prašine. Koža i kosa stanovnika metropola svakodnevno su izloženi tim izazovima, što zahteva posebnu pažnju i negu. Zato pravilna nega postaje ne samo rutina, već neophodnost za očuvanje zdravlja i lepote.

ECOLATIER URBAN je moderan i siguran brend kozmetike, stvoren upravo za zaštitu od negativnih faktora gradske sredine.

Ecolatier 

Prirodni sastojci i inovacije u jednoj bočici

ECOLATIER URBAN nudi efikasnu negu za svaki dan, zasnovanu na prirodnim i organskim sastojcima. Jedinstvene formule i tehnologije s anti-pollution kompleksom čine ove proizvode neizostavnim za stanovnike grada. Proizvodi sadrže jedinstvene sastojke prikupljene iz celog sveta:

  • Sok drveta Croton Lechleri (Krv Zmaja) - moćan antioksidant koji jača barijerne funkcije kože.
  • Ekstrakt moringe - obogaćuje kožu vitaminima i mineralima, pružajući dubinsku hidrataciju.
  • Smeđa alga (ekstrakt askofillum) - blago mora Iruaz, održava hidrataciju kože.
  • Fermentisani galaktomisis i koenzim Q10 - stimulišu obnavljanje ćelija i usporavaju proces starenja.
  • Vitamini B3, B5, B6, C, E, F - pružaju kompletnu negu i zaštitu.

Proizvodi ECOLATIER URBAN sadrže više od 97% prirodnih sastojaka, što garantuje sigurnost i efikasnost pri korišćenju. Proizvodi su sertifikovani kao VEGAN (Vegan Society GB), brend se ponosi činjenicom da ne testira kozmetiku na životinjama i da ne koristi štetne sastojke poput parabena, silikona i proizvoda petrohemijske industrije.

Ecolatier 

Praktično i estetski

Praktična i estetska ambalaža većih zapremina savršena je za celu porodicu. Uniseks dizajn, zanimljivi i unikatni mirisi pretvaraju svakodnevnu negu u prijatan ritual. Za aktivne ljude koji često putuju i ne žele da se odreknu kvalitetne nege, brend nudi proizvode u travel formatu od 100 ml.

Najprodavaniji proizvodi iz linije ECOLATIER URBAN:

  • Micelarna voda za osetljivu kožu - nežno čisti, ne isušuje kožu.
  • Gel za tuširanje i šampon Sport 2u1 sa uljem grejpfruta, 100 ml - praktičan format za putovanja i efikasno čišćenje kože i kose uz brigu o prirodi.
  • Puter za telo Svetska zlatna ulja - idealna kombinacija pet ulja (ši, kakao, maslinovo, kokosovo i ulje makadamije) za maksimalnu hidrataciju i negu kože.
  • Micelarni šampon i balzam za sve tipove kose sa Anti-Pollution efektom - idealno rešenje za negu kose u gradskim uslovima.
  • Krema za ruke i telo sa pantenolom - multifunkcionalni proizvod u velikoj ambalaži, koji nežno neguje kožu i jača njenu zaštitnu barijeru.
Ecolatier 

  U uslovima intenzivnog gradskog života, ECOLATIER URBAN postaje nezamenljiv saveznik u svakodnevnoj nezi. Kombinacija prirodnih sastojaka i inovativnih tehnologija obezbeđuje efikasnu zaštitu i obnovu kože i kose, pružajući osećaj svežine i udobnosti.

U Srbiji, kolekcija ECOLATIER URBAN široko je dostupna u mnogim glavnim maloprodajnim objektima, uključujući SuperVero, Merkator, AromaMarketi, DIS i druge, čime postaje dostupna širokom krugu kupaca.

Za više informacija posetite sajt www.ecolatier.com i pratite Instagram stranicu.