BELA OBUĆA KAO NOVA: Na jednostavan način očistite patike i cipele - OVO vam je potrebno

Rešenje da vaša bela obuća ponovo bude blistavo čista.

Profimedia

Ako imate belu obuću, ona se uvek i najviše prlja. Kako biste sebi olakšali posao, ubacujete u mašinu na pranje, ali to može da ošteti obuću. Na taj način im skraćujete vek trajanja, a često se i desi da neki od materijala puste boju u mašini, pa ne budu baš kao nove kao što ste hteli i zamislili. Ne gubi vam se vreme da ih ručno perete, jer onda im treba i duže vremena da se osuše. Sve to možete da pojednostavite i da budete zadovoljni kako vam obuća izgleda, kao da je nova. Potrebno vam je ovo jedinstveno sredstvo za čišćenje cipela!

Promo 

White shoe cleaning cream je svestrana pasta za čišćenje obuće koja pruža efikasno održavanje i čišćenje  obuće.

Sa svojim neto sadržajem od 260 grama, dolazi u praktičnoj bočici i ima čvrstu pastu kao oblik.

Brisanje mrlja bez pranja: Nežno obrišite i brzo uklonite sve vrste tvrdokornih mrlja - čišćenje i održavanje u jednom koraku.
Duboko prodiranje u gornji deo obuće: Koristi surfaktante i biološke enzime za razgradnju mrlja i pruža temeljno čišćenje.
Mala bela krema za čišćenje cipela: Osim što čisti, ima osvežavajući miris i ostavlja prijatan miris nakon upotrebe, pri čemu ne oštećuje materijal obuće i ne iritira kožu ruku.
Uklanja prljavštinu i posvetljuje: Dualni faktor zaštite stvara izolacioni film na gornjem delu obuće nakon čišćenja, efikasno izolujući prašinu i mrlje.
Biljni faktori: Duboko prodiru u unutrašnjost vlakana, razgrađujući tvrdokorne mrlje i pružajući sveobuhvatno čišćenje.

U pakovanju dolazi jedna tuba sredstva za čišćenje cipela, pružajući vam jednostavan i efikasan način održavanja i čišćenja vaše obuće kod kuće.

Promo 

Za blistavo belu obuću OVDE poručite ovo fenomenalno sredstvo za čišćenje po ceni od 1.190 rsd ili pozovite broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.