PRIJAVITE SE ZA ELLE ACTIVE TALKS 2023: Konferencija posvećena ženama, aktivizmu i preduzetništvu održaće se 2. oktobra

Kako se osloboditi stereotipa patrijarhalnog društva samo je jedno od zanimljivih pitanja koje će biti tema konferencije Elle Active Talks.

Promo

ELLE ACTIVE TALKS, konferencija posvećena osnaživanju žena i jačanju njihovog položaja u društvu, i ove godine baviće se aktuelnim izazovima, fenomenima i dešavanjima koja imaju značajan uticaj na ženska prava i glas.

U ponedeljak 2. oktobra, u Narodnom muzeju u Beogradu, sa početkom od 11:30 časova, razgovaraćemo sa uspešnim ženama iz domena mode, kulture i biznisa na tri teme:

1. panel “Položaj žena: od tradicije do savremenog doba”

Moderatorka Brana Antović u dijalogu sa inspirativnim sagovornicama preispitaće koliko tradicionalna tumačenja i uloge utiču na današnje poimanje žena, ali i analizirati koje su to važne promene koje su se desile i treba da se dese da bismo bile ravnopravne i lišene socioloških stereotipa patrijarhalnog društva.

2. panel "Kako prebroditi traumu?"

Iz ugla psihoterapeutkinje Ane Perović osvnućemo se na sve izazove sa kojima se susrećemo i kao žene, i kao društvo, a sa fokusom na rak dojke. Kroz radionicu i predavanje podsetićemo se kako pronaći snagu u sebi, vratiti se svojim istinskim potrebama i težnjama, i naučiti da pronađemo svetliju perspektivu, čak i onda kada se osećamo bezizlazno.

Promo 

Tekst: Promo