PREMIJERNO NOVI SINGL NEVENE BOŽOVIĆ: Retro zvuk koji podseća na sint-pop!

Retro zvuk čini nezaboravnim novi singl Nevene Božović pod naslovom "Ogledalo".

Promo

Magic records predstavlja novi singl Nevene Božović pod nazivom "Ogledalo", koji je premijerno emitovan 25.maja. Pesma nosi nezaboravnu retro atmosferu koja podseća na sint-pop zvukove osamdesetih godina, a Nevena je svojim glasom i interpretacijom uspela da prenese emocije koje se kriju u stihovima ove pesme. Retro zvuk je dodatno naglašen kroz aranžman koji je savršeno uklopljen u moderno muzičko izražavanje.

Ovaj singl predstavlja jedan od brojnih dokaza da Nevena Božović ima neverovatan talenat za savladavanje različitih muzičkih žanrova, a retro sint-pop joj posebno dobro stoji, što se pokazalo i u njenom prethodnom hitu "Ljubav u bojama".

Kako nam je Nevena rekla, do kraja godine možemo očekivati još sličnih ostvarenja, a verovatno i prvi album u izdanju Magic records-a.

Promo 

Sada je došao red na "Ogledalo", pesmu koja će sigurno postati nezaobilazni deo Neveninog repertoara, kao i omiljena pesma mnogih njenih fanova. Ukoliko ste ljubitelj sint-pop zvuka, ova pesma će vas sigurno osvojiti svojom jedinstvenom atmosferom i neodoljivim retro šmekom.

Pesmu autorski potpisuju Boris Krstajić i Vladimir Danilović i možete je poslušati na svim digitalnim platformama.

Tekst: Promo