OVU JESEN OBELEŽIĆE ZANIMLJIVA OBUĆA, EFEKTNA GARDEROBA I JOŠ JEDNA VAŽNA STVAR: Emocija uz neodoljiv ukus

Jesen je, po mišljenju mnogih, najlepše godišnje doba.

Shutterstock

Većina ljudi se teškog srca rastaje od leta, ali topla jesen mnogima je inspiracija. Tada smo skloni da najzad skratimo i promenimo boju kose, odvažimo se na modne iskorake koje smo nekad čeznjivo gledali samo u prestižnim magazinima. Duge šetnje, pokraj reke, u prirodi ili na putu do posla, su nezobilazan deo tokom ovih "zlatnih" meseci. One nam pomažu da razbistrimo glavu i puni energije koračamo u nove radne pobede. Priliv dobrih emocija, dolazi nam i od biranih zalogaja, a šta više može da prija od prave čokolade koja je napravljena od kvalitetnih sastojaka?

Da nam jesen bude osveženje i za nepca pobrinula se Milka koja je predstavila još čokoladniji ukus i kremastiju teksturu. Receptura je unapređena, dizajn je osvežen, a neodoljive kockice dobile su novi izgled. Ipak, nešto se nije promenilo, najnežnija Milka do sada pravi se od najkvalitenijih sastojaka, uz jedan dodatak - veći udeo kakaa i kakao putera. Ni prepoznatljive kockice Milka čokolade nisu dočekale jesen nespremne, sada su zaobljenije, što dokazano poboljšava doživljaj prilikom konzumacije proizvoda i doprinosi još intenzivnijem osećaju topljenja čokolade u ustima.

Lila, poznata ljubičasta kravica koja je simbol brenda, prvi put se, osim na ambalaži, pojavila i na jednoj od kockica čokolade, "prerušena" u još modernije izdanje.

Pored brojnih novina koje Milka brend predstavlja, jedna stvar uvek ostaje ista – posvećenost korišćenju pažljivo odabranih i visoko kvalitetnih sastojaka i načelima održivog poslovanja. Briga o zajednici i životnoj sredini, jedan su od prioriteta brenda koji za proizvodnju svojih čokolada koristi kakao iz "Cocoa Life" programa održivog uzgoja kakaa koji sprovodi kompanija Mondelēz International, kao i dobro poznato 100% alpsko mleko koje se nabavlja sa malih porodičnih farmi smeštenih u srcu Alpa.

Uživajte u ukusu još kremastije, čokoladnije i nežnije Milka čokolade koju sada možete pronaći na policama prodajnih objekata širom našeg regiona!