Magazin Lepa&Srećna 26. maja nastavlja akciju “Lekoviti razgovori”

Da li je ljubav prema sebi egoizam, koliko nam znači mišljenje okoline... postavite pitanja našoj stručnoj saradnici Mili Marčeti!

Profimedia

Zanimljivu i edukativnu akciju nastavljamo sa našom novom gošćom, stručnim saradnikom, Milom Marčetom, trenerom poslovne i lične izuzetnosti, sa medjunarodnim sertifikatima i dugogodišnjim iskustvom, koja će odgovarati na vaša pitanja u vezi očuvanja mentalne higijene.

“Self-concept” je nova popularna metoda ličnog razvoja. U najužem smislu, to je zdrava ljubav prema sebi, ali i mnogo dublje i šire od toga. Najkraće rečeno, self-koncept je skup verovanja o sebi. Višedimenzionalan je i uključuje ono što o sebi znamo, vidimo i osećamo, na osnovu svoje lične procene i na osnovu razmene informacija sa svojom okolinom.

Tema je vrlo značajna za žene koje u potrazi za svojim pravim identitetom i istinskom vrednošću. Da li je ljubav prema sebi egoizam, zašto je bezbednosna instrukcija u avionu da majka uvek prvo sebi stavi masku, pa tek onda detetu, šta nam i koliko znači mišljenje okoline, kako napraviti self-koncept inventar … samo su neka od pitanja na koja možete potražiti odgovore.

Za sve nedoumice i probleme za koje vam treba savet ili konsultacija, naša stručna saradnica Mila Marčeta biće dostupna 26. maja, putem telefona 011 442 03 07 u periodu od 12 do 13 časova.

Foto: Dragana Dragosavljević