Dragi naši,

Hvala vam što ste toliko ukusnih jela podelili sa nama. Imali smo težak zadatak. Stigao nam je veliki broj recepata, a mi smo odabrali pet najinteresantnijih koje su nam poslali:

  • Pešić Aleksandra iz Kruševca
  • Ljubica Majer iz Zrenjanina
  • Jelena Tapavički iz Novog Sada
  • Dragana Pantelić iz Zaječara
  • Ana Veljić iz Beograda

Svi pobednici će biti kontaktirani o načinu preuzimanja nagrada najkasnije do utorka, 24. decembra 2013. godine.

Svaki dan vas očekuje po jedan pobednički recept na našem sajtu lepaisrecna.mondo.rs i stvarukusa.rs.

Spremite svoje omiljeno jelo uz dodatak Aleva Natur Kulinat proizvoda!

Aleva Natur Kulinat

Kompanija “Aleva“, jedan od vodećih prehrambenih proizvođača na domaćem tržištu, uspešno posluje već sedam decenija, spajajući vrednosti tradicije i iskustva, sa inovativnim, kreativnim idejama i modernizovanom tehnologijom. Iza svake ideje, svakog proizvoda ili linije proizvoda, stoje kvalitet i odabir zdravih, prirodnih sastojaka. Takva linija plasirana je na tržište, kao premium proizvod kompanije.

Aleva Natur Kulinat je sve što vam treba u kuhinji – sa čak dvanaest vrsta sušenog povrća, proizveden po najvišim HACCP standardima, ne sadrži aditive, veštačke boje i arome, niti pojačivače ukusa, a po svačijem ukusu. Lepota boja povrća koje se nalazi u Kulinatu, daje jelu poseban dekor, a ukus samog začina miriše na zdravlje i prirodu. Natur Kulinat sadrži: papriku, paradajz, luk, šargarepu, paštrnak, luk, celer, praziluk, kupus, krompir, brokoli, peršun, vlašac, predstavlja spoj svih vitamina i sastojaka potrebnih našem organizmu, a posebno je namenjen deci čija je pravilna, zdrava ishrana – primarna.

Ukoliko ste vešta domaćica koja uživa u svakodnevnom pripremanju jednostavnih obroka i specijaliteta, ili početnik u savladavanju kulinarskih veština, Aleva Kulinat Natur je idealan začinski proizvod – svakom jelu daje posebnu draž, svakom jelu odgovara, i što je najvažnije, sadrži balansiran nivo soli, korisnih masti i funkcionalnih dodataka.

Aleva Natur Kulinat je ukras praznične trpeze, simbol kvaliteta, dobrog ukusa i zdravlja, favorit gurmana, hedonista, kulinarskih majstora, zbog čega je lako pronašao put do potrošača i postao začin broj 1 u našoj zemlji.