Omiljeno jelo Kejt Midlton: Bivši kuvar otkrio šta princeza naručuje kad niko ne gleda

Kejt Midlton uživa u neobičnim specijalitetima, ali i u najjednostavnijoj hrani.

Profimedia

Kejt Midlton rado kuva kod kuće, kako su više puta objavljivali mediji - princ Vilijam i ona vole italijansku i indijsku hranu.

Njihova deca Džordž, Šarlot i Luj uživaju da pomažu mami, pa dodaju mleko, razbijaju jaja, sipaju brašno kad Kejt priprema makarone ili picu.

Međutim, i ona je volela da ponekad pobegne od svega i svrati u pab u blizini doma njenih roditelja. U pitanju je "Old But In", a jedan od bivših kuvara otkrio je šta ona najviše voli.

Instagram / princeandprincessofwales 

"Uvek je bila veoma diskretna kad dolazi", ispričao je ovaj kuvar. "Ponašala se veoma ljubazno, hvalila sva jela koja smo joj spremali."

Ipak, imala je svoje favorite - najviše je volela francusko pecivo brioš, a poseban specijalitet su joj bile pečene smokve sa pršutom. Kombinacije ukusa su je oduševljavale, pa je svemu volela da doda i malo ljute turšije od jabuka po indijskom receptu.

Shutterstock  

Kejt je rado isprobavala i neobične delikatese kao što su račići sa divljim pečurkama, ali sad kad je mama troje mališana priznaje da bude zadovoljna i kad svi zajedno spreme najobičnije - makarone sa sirom! Pročitajte i kako svi znaju kad neka poruka stiže direktno od nje. 

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

KEJT MIDLTON NA PARADI POVODOM KRALJEVOG ROĐENDANA  Instagram/katemiddleton_turkey

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!