Sa 14 joj namignuo i osvojio, a 10 godina kasnije dobili sina: Šeril u šoku posle tragične smrti Lijama Pejna

Šeril Koul je godinama bila u ljubavnoj vezi sa Lijamom Pejnom, tragično nastradalim pevačem.

Profimedia

Bivši član grupe One Direction, Lijam Pejn, pronađen je mrtav u 31. godini. Prema navodima lokalnih vlasti, britanski muzičar pao je sa trećeg sprata hotela u Buenos Airesu.

Lijam iza sebe ostavlja sina Bera, starog sedam godina, kojeg je dobio sa pevačicom Šeril Koul. Lijam i Šeril su se prvi put sreli 2008. godine u emisiji "X faktoru", gde je Šeril tada bila sudija, a Lijam takmičar. Iako nije odmah prošao dalje, dve godine kasnije postao član pomenute grupe što mu je donelo svetsku slavu.

Kada se Lijam prvi put pojavio na takmičenju, imao je 14 godina, dok je pevačica bila deset godina starija.

Njihov romantični odnos započeo je nekoliko godina kasnije, a vezu su potvrdili na Instagramu 2016. godine.

Profimedia 

Privlačili su veliku medijsku pažnju, kako zbog načina na koji je započela njihova veza, tako i zbog razlike u godinama. Mnogi su govorili da njih dvoje ne mogu da opstanu kao par, ali su oni ipak izgledali srećno zajedno. Šeril je prethodno prošla kroz dosta ljubavnih brodoloma.

Profimedia 

Za fudbalera Ešlija Kola udala se 2006. godine, ali su njegove prevare uništile ljubav. Opraštala mu je, vraćala mu se, ali je četiri godine kasnije usledio razvod. Izlazila je sa plesačima Derekom Hjuom i Treom Holovejem, a onda je započela burna veza sa Žan-Bernarom Fernandezom-Versinijem.

Profimedia 

Samo šest meseci nakon upoznavanja, 2014. godine, udala se za Žan-Bernara, što je mnoge njene prijatelje iznenadilo. Ipak, već naredne godine, brak je razveden.

U vezi sa Lijamom je ostala tri godine i rodila sina. Odlučili su da mu daju neobično ime Ber (Bear, na eng. "medved"). Veza se završila 2018. godine, ali su ostali u dobrim odnosima zbog zajedničkog roditeljstva.

Profimedia 

Šeril je dugo posle rastanka od Lijama bila sama - tek ove godine su pojavile priče kako joj se dopada jedan kolega na turneji. "Ne želim da budem ponovo povređena", govorila je pevačica. 

Tragična smrt Lijana Pejna ostavlja u šoku i nju kao i brojne njegove prijatelje i obožavaoce. 

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

POBEDNIK PRVOG "X FAKTORA" ZA KURIR TV OTVORIO DUŠU: Povukao sam se iz medija da bi spasio brak ALI SE IPAK DESILO OVO  Kurir televizija