Poruka Kejt Midlton kida dušu: Megan i Hari su plakali u kolima, šta će sada odgovoriti?

Nova poruka Kejt Midlton na Instagramu pogodila je mnoge pravo u dušu...

Profimedia

Kejt Midlton sve češće objavljuje emotivne poruke, a na njih se obraća posebna pažnja otkako se princeza povukla iz javnosti zbog karcinoma. Društvene mreže kao da su sve važnije u njenom životu, kao i pokazivanje saosećanja sa bolesnima i svima koji su doživeli bolne gubitke u životu.

Nova poruka je motivisana Nedeljom podizanja svesti o gubitku bebe, a mnogi osećaju da je njome poslat i "tajni znak" Megan Markl i princu Hariju koji su doživeli ovo teško iskustvo.

Kejt je objavila sliku sveće uz poruku:

"Nedelja podizanja svesti o gubitku bebe je važan trenutak da se pruži podrška svima koji su doživeli ovaj strašni gubitak. Šaljem ljubav, snagu i nadu svima koji su pogođeni. #WaveofLight C."

Kao što je poznato, potpis C (Catherine) znači da poruka dolazi od Kejt lično, a ne od PR tima koji, takođe, brine o društvenim mrežama princa i princeze od Velsa.

Megan je 2020. godine otkrila da je imala spontani pobačaj, pišući u članku da je tada osetila "gotovo nepodnošljivu tugu". Do pobačaja je došlo u julu te godine, kada je sin Arči imao godinu dana.

Profimedia 

"Znala sam, dok sam stezala u rukama svoje prvo dete, da gubim drugo", napisala je Megan za Njujork Tajms. Danas srećna majka Arčija i Lilibet. Megan je tada podsetila da su "gubitak i bol pogađali svakoga od nas u 2020. godini".

U svojim memoarima "Rezerva", princ Hari je otkrio da su on i Megan "oboje plakali" i da se osećao " potpuno bez nade dok su napuštali bolnicu sa svojim nerođenim detetom".

Profimedia 

U rukama je nosio "mali zavežljaj", napisao je Hari. "Otišli smo na jedno mesto, tajno mesto koje smo samo mi znali. Pod krošnjom raskošnog banjanovog drveta, dok je Meg plakala, rukama sam iskopao rupu i nežno spustio mali zavežljaj u zemlju."

Pročitajte i koliko Kejt Midlton zarađuje i pogledajte više njenih slika u galeriji.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

KEJT MIDLTON NA PARADI POVODOM KRALJEVOG ROĐENDANA  Instagram/katemiddleton_turkey

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!