Kejt Midlton u top kombinaciji za jesen: Princeza nije odolela novoj modi, a jedan detalj je poseban

Kejt Midlton top moderna u bordo haljini i braon kaputu!

Profimedia

Kejt Midlton se vratila kraljevskim obavezama, po prvi put s princom Vilijamom u jednoj zvaničnoj poseti, a žene su oduševljene što je vide obučenu po poslednjoj modi.

U centru pažnje je njen dugačak kaput sa dvorednim kopčanjem, u najmodernijoj nijansi čokoladne braon boje, a ispod njega nosi bordo midi haljinu.

Lepa Kejt je ostala dosledna svojim omiljenim krojevima, pa je haljina ukrašena efektnom mašnom, a bele tufnice su njen uobičajeni zaštitni znak.

Profimedia 

Svaki put kad nosi sličan desen, nacija se podseti i Lejdi Dajane koja je tufne učinila večnim modnim klasikom. Što se tiče obuće, Kejt je obula svoje omiljene antilop salonke, ovog puta u tamno braon boji koja se slagala sa njenim kaputom. Od nakita, odabrala je viseće zlatne minđuše u obliku listova.

Profimedia 

Vilijam je uskladio svoj izgled sa Kejt u jesenjim tonovima. Princ je izgledao opušteno i elegantno u sivom sakou sa decentnim karo desenom, tamnosivim pantalonama i bordo džemperom koji se slaže sa dnevnom haljinom njegove supruge. Ispod džempera nosio je belu košulju sa bordo kravatom.

Profimedia 

Svoj izgled je upotpunio braon cipelama od antilopa, srebrnim satom i, naravno, prepoznatljivom bradom koja je pravi "viral" ove godine. Zavirite i u dom Kejt Midlton i princa Vilijama, a u galeriji pogledajte još njenih slika. 

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

KEJT MIDLTON NA PARADI POVODOM KRALJEVOG ROĐENDANA  Instagram/katemiddleton_turkey