Slatki ritual uz koji Kejt Midlton završava dan: Šta princ Vilijam radi svake večeri za svoju ženu

Šta princ Vilijam svake večeri sprema za Kejt Midlton? Pročitajte!

Profimedia

Kejt Midlton i princ Vilijam su pokazali mnogo više nežnosti ikada dosad u video snimku kojim je princeza objavila da je završila s hemoterapijama. Ranija pojavljivanja u javnosti su bila, uglavnom, službene prirode, pa se njih dvoje nisu čak ni držali za ruke, što mnogi poznati parovi obično čine.

Sada je javnost mogla da ih vidi kako se grle i ljube, a snimak Kejt u Vilijamovom zagrljaju je postao viralan. Sada se ponovo piše o sitnim stvarima koji oni rade jedno za drugo i trude se da očuvaju vitalnost dugogodišnje ljubavne veze. 

Instagram / princeandprincessofwales 

Pravilo je da Kejt odvodi decu u krevet, a kad njih troje izljubi, počinje vreme koje princ i princeza mogu da posvete sebi. Opuštanje se, često, vezuje za čavrljanje uz piće, a Vilijam je taj koji sprema za svoju ženu specijalni koktel.

Ranije su kraljevski "insajderi" prepričavali kako je Kejt veoma skromna i obično popije samo čašu nekog blagog piva. Zatim su se promenile navike, pa princeza više voli da joj Vil pripremi džin i tonik. Najvažnije je da njih dvoje prepričaju događaje od tog dana, ali i da usklade planove kako bi mogli da provedu što više vremena s porodicom.

Profimedia 

"Putovanje sa karcinomom je, pre svega, podsetilo Vilijama i mene da promislimo o jednostavnim, a ipak važnim stvarima u životu, koje mnogi od nas uzimaju zdravo za gotovo. Podsetilo nas je da budemo zahvalni na tome - što volimo i što smo voljeni", rekla je, između ostalog, Kejt Midlton u svom obraćanju na Instagramu posle završetka terapija. Pročitajte i koja je jedina boja koju Kejt nikad ne nosi i pogledajte više njenih slika u galeriji.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

KEJT MIDLTON NA PARADI POVODOM KRALJEVOG ROĐENDANA  Instagram/katemiddleton_turkey

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!