Zavirite u dom Kejt Midlton i princa Vilijama: Košta basnoslovno, a za kuhinju je princeza imala posebne želje

Kejt Midlton i princ Vilijam uživaju u tri doma!

Profimedia

Kejt Midlton i princ Vilijam imaju nekoliko domova, a jedan od njih je Kensingtonska palata, tačnije apartman 1A u kojem su živeli sa svoje troje dece. Tamo su se uselili 2013. godine, a potpuno su ga transformisali prema svom ukusu pre nego što su se uselili. Palatu su napustili 2022. godine i preselili se u zdanje "Adelejd" kako bi bili bliže pokojnoj kraljici.

Apartman 1A, vredan 635 miliona funti, ima ukupno 20 soba i prostire se na četiri sprata ispunjena stilskim nameštajem i ukrasima. To je najveća stambena celina u sklopu Kensingtonske palate, a sastoji se od pet soba za primanje, tri glavne spavaće sobe, tri glavna kupatila i nekoliko garderoba, a deca imaju svoju spavaću i dnevnu sobu. Takođe ima lift i veliki podrum sa kućnom teretanom i prostorijom za prtljag, a zaposleni imaju svoje odvojene odaje, odnosno dodatnih devet spavaćih soba i dve kuhinje.

Profimedia 

Govoreći o veličini stana, Kristofer Vorvik rekao je za Royal Beat podcast: "Sve te kraljevske rezidencije u Kensingtonskoj palati zovu se apartmani, što naravno ljude navodi na to da su stanovi. Nisu. Palata Kensington je izgrađena oko tri dvorišta. To su prelepe terasaste kuće od crvene cigle. Sve su spojene, ali odvojene. Nije to neka mala kuća", rekao je. Nekretnina je potpuno renovirana 2011. godine, a preuređenje je koštalo 12 miliona funti.

Gosti se, u ovom domu, dočekuju u velikom predvorju popločanim crnim i belim kamenim pločama, tu su i dve korintske svetiljke iz 19. veka i persijski tepih koji navodno vredi oko 40.000 funti. Potom se ide u jedan od dva velika salona.

Jedan od njih je namešten prelepim krem sofama i ukrašen dizajnerskim lampama. Obožavaoci su mogli da zavire u tu sobu kada je par dočekao bivšeg američkog predsednika Baraka Obamu i njegovu suprugu Mišel 2016. godine.

Kejt i Vilijam su za raskošnu kuhinju navodno izdvojili 170.000 funti sopstvenog novca, kako bi je renovirali po svom ukusu.

Princ i princeza od Velsa mogli su da uživaju u privatnosti sopstvene bašte, koja je potpuno zatvorena od pogleda. Naime, posetioci nisu mogli da je vide, a ranije je otkriveno da postoje čak i posebna stakla na nekim prozorima kako bi se osiguralo da obožavaoci ne mogu da zavire unutra. Pogledajte još slika Kejt Midlton u galeriji i pročitajte zašto su je napali posle video snimka u kojem priča kako se borila sa karcinomom.

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

KEJT MIDLTON NA PARADI POVODOM KRALJEVOG ROĐENDANA  Instagram/katemiddleton_turkey

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Story.hr/Lepa&Srećna/Jasmina Glišić