Frizura Kejt Midlton osvanula na TikToku: Najlakši način da kosa dobije volumen iz snova

Frizura Kejt Midlton je savršen recept za najbolji volumen kose!

Profimedia

Frizura Kejt Midlton je jedna od najomiljenijih na svetu. Svet je poludeo za njenom prelepom smeđom kosom još od trenutka kada se pojavila uz princa Vilijama 2010. godine, kada je par objavio veridbu.

Žene su bile oduševljene koliko njena kosa izgleda bogato, bujno i lagano uvijena. Kejtino čuveno "Čelzi" feniranje je osmislio njen tadašnji frizer Ričard Vard i time zvanično vratio trend "velike kose", tojest naglašeni volumen.

Kejtina kosa prvi put je postala viralna 2010. godine, a ovaj izgled postignut je pomoću različitih četki i do danas ostaje popularan. U današnje vreme, popularno je "Dalas" feniranje, koje je zapravo verzija "Čelzija".

Profimedia 

"Dalas" je veliki hit među mlađom generacijom i ogroman je trend na TikToku. Popularna pevačica Sabrina Karpenter obožava sličan stil; njene krupne lokne i sjajna fen frizura su trenutno veoma traženi. 

Profimedia 

Govoreći o ovom kraljevski popularnom trendu, Majkl Grej, kreativni frizer iz salona "Džon Freida", podelio je detalje:

"`Dalas` podrazumeva feniranje kose okruglom četkom, a pramenovi se uvijaju i pričvršćuju dok se hlade, a zatim se pažljivo češljaju. Kejt voli da kosu zavrne iza uha za uredniji izgled, što odgovara svakom izrezu haljine i ostavlja elegantan utisak."

Frizer Ričard Vard takođe je kreirao Kejtinu frizuru za njen svadbeni dan. Njena "polupunđa", u kombinaciji sa venčanicom Sare Barton za Aleksandra Mekvina, inspirisao je mnoge mlade širom sveta te godine. I danas su Kejtine frizure najtraženije za svečane priike, a više njenih slika pogledajte u galeriji. Pročitajte i kako najbolje isfenirati "bob" ako imate tanku kosu.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Najlepši balejaž za frizuru iz snova  dvcolour/insagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!