Zaboravite staru Kejt Midlton: Princeza više ne ferma nikog, bolest joj je otvorila oči - "Ovo sam ja"

Kejt Midlton se vratila na posao

Profimedia

Kejt Midlton se vratila na posao! Posle video snimka koji je obradovao, ali i šokirao naciju, princeza je održala prvi službeni sastanak i time potvrdila da joj se zdravlje značajno poboljšalo.

Prva poslovna tema buduće kraljice bila je kampanja "Rane godine", njoj veoma prirasla srcu, jer se odnosi na pomoć deci u godinama ranog razvoja. Sastanak je održan u zamku Vindzor, a prisustvovali su članovi Kraljevske fondacije osnovane sa ovom plemenitom misijom.

Kejt je ovim stavila tačku na nagađanja o temama koje j pokrenuo njen video o kraju hemoterapija, a ona su bila brojna: od priče kako nije tačno da je ozdravila, do tvrdnji kako "nije ni bila bolesna".

Dok su ovakve priče svrstane u koš "teorija zavere", ozbiljnije su kritike po kojima video snimak Kejt, Vilijama i dece "ne priliči kraljevskoj porodici". Strogi britanski rojalisti su procenili kako je bilo neukusnih elemenata koje više priliče klanu Kardašijan nego budućem kralju i kraljici.

Profimedia 

"Ovo mi više liči na nešto što bi izvela Megan Markl", prigovorio je kraljevski analitičar Robert Iden. "Kraljevska porodica treba da bude drugačija. Oni treba da budu dostojanstveni, a ne da jure ovakav imidž.

Možda je Ketrin želela da ispriča svoju priču, ali ona je okružena savetnicima. A oni kao da su joj rekli da žele mnogo pregleda na Jutjubu. Mislim da kraljevska porodica treba da se izdigne iznad toga."

Međutim, mnogo je više pozitivnih komentara, a među onima se ponavlja jedan: "Konačno im je Kejt rekla - Ovo sam ja. Jer posle bolesti s kojm se suočila, ona više ne mora nikom da se pravda za svoje odluke."

Pročitajte i koju je provokaciju uputila Megan Markl i i pogledajte više njenih slika u galeriji.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

KEJT MIDLTON NA PARADI POVODOM KRALJEVOG ROĐENDANA  Instagram/katemiddleton_turkey