Prava dama ne pruža ruku: Ana Ivanović održala lekciju svima

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger uživali na koncertu Džastina Timberlejka

Instagram / anaivanovic

Džastin Timberlejk je sinonim za svetsku slavu - čuveni pevač je prodao više od sto miliona ploča širom sveta, a od malena je popularan. Na scenu je kročio kao dete, u vreme kad i Britni Spirs i Kristina Agilera.

Autor je desetak hitova koji su dostigli broj 1 na čuvenoj Bilbord listi hitova, a ove godine je na koncertnoj turneji posle duže pauze. Priliku su iskoristili Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, da uživaju u muzici koju oboje vole, a Džastin je napravio šou na koncertu i zabavljao se posebno sa publikom u prvim redovima.

Tako ih je sve animirao i pružao im ruku s vremena na vreme, a Ana i Basti su se opustili kao da su tinejdžeri. Podsetimo, oni su ovog leta bili i na ogromnom koncertu slavne Adel u Minhenu, gde su im društvo pravili Anin brat i snaja Dragana Džajić.

Uprkos izvođačkom zanosu, Džastin je primetio i svoje slavne goste u publici, a nasmejani Bastijan Švajnštajger je prihvatio pruženu ruku i pozdravio pevača. Ana je, takođe, bila veoma lepo raspoložena, ali je ona damski uzvratila samo osmehom.

This browser does not support the video element.

Ana Ivanović na koncertu Džastina Timberlejka  instagram/anaivanovic

U zagrljaju svog muža, naša lepotica nije bila nimalo impresionirana potezom popularnog pevača, pa Džastin od nje nije dobio ni rukovanje. Pogledajte još slika lepe Ane u galeriji i pročitajte šta ona kaže o Novaku Đokoviću.

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Novak Đoković i Ana Ivanović  YouTube/Gustavo D

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!