DŽEJ LO U “SRPSKOM” KOMPLETIĆU: U Hemptonse došla u šortsu prelepe mustre, svaka naša kuća na selu je ima

Ko bi rekao da Dženifer Lopez puni 55. godina?

Profimedia

Dženifer Lopez ove godine slavi svoj rođendan danima - u subotu je organizovala proslavu u stilu Netfliksove hit serije "Bridžerton", a u nedelju ugostila svoje najbliže u jednom restoranu u Hemptonu.

Za ovaj rođendanski ručak, Džej Lo je obukla beli komplet sa cvetnim vezom - bluza je kratka i ima puf rukave, a šorts otkriva njene izvajane noge. Cvetni ukrasi su izvezeni na starinski način, popularnim "krstićima", kakvih i danas ima na miljeima u srpskim selima. 

Noge izdužuju i espadrile sa velikom platformom i cvetnim detaljima, a uz sve to Dženifer je kombinovala zlatnu obrlicu ukrašenu dragim kamenjem.

Njen suprug Ben Aflek nije se pridružio društvu za ručkom. Naprotiv, glumac je na drugom kraju Amerike, a njih dvoje nisu proveli čak ni godišnjicu braka zajedno.

Rođendan latino dive je, zapravo, u sredu 24. jula pa još ima nade da će se Dženi i Ben videti tog dana. Pogledajte i kako je izgledala kuća slavne glumice pre udaje za Bena u galeriji slika.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Ibra proslavio 40. rodjendan: Pevala mu Nada Topcagic, a na vrhu torte ZLATNA KOPACKA  Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna